Radio România Cultural și Cinema Glendale Studio vă invită la film!

0

Radio România Cultural și Cinema Glendale Studio îi invită pe bucureșteni la film cu doar câteva ore înainte de Festivitatea Decernării Premiilor Oscar, duminică, 28 februarie, de la ora 21:00. Vor fi puse la bataie 30 de locuri pentru vizionarea filmului „The Revenant”, favorit la Oscar, cu Leonardo DiCaprio în rol principal.

Tot ceea ce trebuie să facă cei care vor să vadă marele favorit la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar este să asculte emisiunile Espresso, Dimineaţa Crossover și GPS Cultural, difuzate în fiecare zi, de luni până vineri, la Radio România Cultural, să răspundă corect la una dintre întrebările de fidelitate în perioada 22 – 26 februarie și vor obține o invitație cu două locuri la filmul „The Revenant”. Pelicula va fi proiectată la Cinema Glendale Studio din Cotroceni duminică, 28 februarie, de la ora 21:00.

revenant

Filmul „The Revenant”, cu 12 nominalizări, inclusiv la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cel mai bun actor în rol principal” și „cel mai bun actor în rol secundar” este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acțiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediții în Munții Stâncoși, unde este prins de un urs grizzly și sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ține companie în ultimele clipe de viață și pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinși de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele și echipamentul și fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăște, deși mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Radio România Cultural și Cinema Glendale Studio îi așteaptă pe cinefili pe 28 februarie, la ora 21:00 cu un film de Oscar. Și promit răsfăț cu popcorn nelimitat din partea casei şi un ceai.

Programul Radio România Cultural poate fi găsit pe www.radioromaniacultural.ro.

Stay tuned!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.