Radio know-how la Ateliere’LibeRadio

0

In intervalul 10-26 martie 2015 va facem program de primavara. Cine nu isi innoieste garderoba si nici nu pleaca in vacanta vine la #Ateliere’LibeRadio sa-si castige directia vocationala.

Timp de 3 saptamani, in 16 intalniri, cate 3 zile pe saptamana, marti, miercuri si joi, 9 speakeri dau din casa secrete despre meseria lor.  Asculti, intrebi si faci – asa poti sa-ti dai seama care ar fi locul tau intr-un radio.

ELIBERADIO

Programul se va desfasura dupa cum urmeaza:

Marti, 10 martie-     ora 18.00: Reportaj cu Sorin Badea

20.00: Stiri cu George Mihalcea

Miercuri, 11 martie- ora 18.00: Fracturi lingvistice cu Andreea Achim

20.00: Playlist cu Alexandru Anghel

Joi, 12 martie-          ora 18.00: Dictie & voce cu Ana-Maria Adam

20.00: Programe/ Emisiuni cu Bogdan Şerban

Joi, 12 martie-           ora 18.00: Reportaj- practica

20.00: Stiri- practica

Miercuri, 18 martie- ora 18.00: Playlist- practica

20.00: Programe- practica

Joi, 19 martie-          ora 18.00: Productie audio (softuri si editare)

20.00: Productie editoriala

Marti, 24 martie-      ora 18.00: Dictie & voce- practica- Studio

 

Miercuri, 25 martie- ora 18.00: Productie audio- practica- Studio

Joi, 26 martie-           ora 18.00: Productie editoriala- practica

20.00: Mentorat

Parteneri media: TVCity, Catavencii, 24Fun, Feeder.ro, Calendar Evenimente.ro, Urban.ro, 121.ro, Studentdinprovincie.ro, ArtWe.ro, Woman2Woman

#Ateliere’LibeRadio se desfasoara in Bucuresti, spatiul Artskul, Paris 16, sector 1, Bucuresti.

Inscrierile se fac pana pe 9 martie la:

http://www.ateliereliberadio.ro/cumpara/

sau

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.