Radio know-how la a II-a editie a Ateliere’LibeRadio

0

Ateliere’LibeRadio – da startul inscrierilor la singurele ateliere interactive de radio din Romania.

Logo Ateliere'LibeRadio

In luna martie 2015 afli cum se face, si nu ce inseamna radio, pe parcursul a 16 intalniri, constituite in 9 module: stiri, reportaj, programe, productie editoriala, playlist, dictie si voce, productie audio si fracturi lingvistice.

#Ateliere’LibeRadio da startul inscrierilor pentru cea de a II-a serie a primelor si singurelor ateliere interactive de radio know-how din Romania.

Speakerii participanti la ateliere sunt: Bogdan Şerban, Delia Panait, Cristian Stanciu ( DJ Matze), George Mihalcea, Nic Cocârlea, Sorin Badea, Ana-Maria Adam, Alexandru Anghel si Andreea Achim.

Scopul atelierelor este ca la sfarsitul perioadei, dupa parcurgerea integrala a tuturor modulelor,  fiecare participant sa stie notiuni de baza dar si secrete despre: cum se realizeaza o stire radio, o interventie , un desfasurator, o documentare sau un playlist, dar si ce presupune editarea audio si cum suna o voce buna pentru radio.

Parteneri media: TVCity, Catavencii, 24Fun, Calendar Evenimente.ro, 121.ro, Urban.ro, Studentdinprovincie.ro, ArtWe.ro

#Ateliere’LibeRadio se desfasoara in spatiul Artskul, Paris 16, sector 1.

Inscrierile se fac la:

http://www.ateliereliberadio.ro/cumpara/

https://www.facebook.com/AteliereLiberadio

sau la : vreau@ateliereliberadio.ro

Telefon : 0723 320 892

Afis- Ateliere'LibeRadio

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează