Quiz despre Bucurestiul verde / hitechpedia.ro

0

via hitechpedia.ro

Sa fii verde e la moda. E cool sa vorbesti despre mersul cu bicicleta. Dar cum ramane cu mersul in oras cu masina?  E misto sa lauzi campania Earth Hour. Chiar si atunci cand lumina la baie ramane aprinsa? E minunat sa iesi duminica in Herastrau. Dar cum te simti cand in drum spre casa respiri direct din teava de esapament a masinilor parcate pe trotuar?

Ce facem ca sa nu mai avem fraze cu “dar”? Ca-n orice treaba bine inceputa, noi pornim cu cercetarea. Vrem s-aflam cat de bine cunosti Bucurestiul si ce se intampla in materie de tehnologii eco la noi.  Cat de verde e el in raport cu alte locuri? Cat din toate cele de mai sus depind de tine?

HitechPedia (www.hitechpedia.ro) a pregatit pentru tine primul quiz despre Bucurestiul verde. Poti sa-l completezi aici: http://www.tfaforms.com/138785 . Unele informatii te vor soca, altele te vor face sa iti reconsideri anumite actiuni. Important este sa actionam pentru o schimbare de atitudine care trebuie sa se produca in fiecare dintre noi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează