Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

QUEST-iunea București

0

AEGEE-București vă invită la cea de-a opta ediție ,,QUEST-iunea București”

În perioada 18-20 octombrie 2013, AEGEE-București organizează QUEST-iunea București, un eveniment dedicat studenților pasionați de comunicare. Inițiat de Asociația Studenților Europeni AEGEE-București, evenimentul își propune creșterea interesului tinerilor pentru obiectivele turistice din orașul în care locuiesc, precum și crearea unei rețele de studenți pasionați de descoperirea Bucureștiului.

Scopul proiectului este acela ca participanții să învețe interactiv lucruri inedite despre oraș, obținând astfel și o promovare a obiectivelor capitalei, întărirea imaginii acesteia ca oraș european și conturarea unei idei despre evoluția orașului și a problemelor ce se regăsesc în acesta.

Toți studenții interesați de acest proiect sunt invitați să completeze formularul de înscriere – http://bit.ly/1eXs6os – de pe site-ul oficial AEGEE București (www.aegee-bucuresti.ro), până la data de 16 octombrie, orele 24:00.

Participarea la eveniment va fi posibilă în urma achitării unei taxe de 10 RON.

Participanții vor participa la workshop-uri cu tematică urbanistică/fotografie. Primul workshop, Explorări Urbane, va fi susținut de Alex Iacob, alias Reptilianul și va consta într-un mix între arta fotografiei și explorarea unor locuri inedite din București. Cel de-al doilea workshop, Storytelling prin Fotografie,va fi susținut de Bogdan Grigore. În ultimele 2 zile vor participa la un concurs pe echipe, în care vor dezlega ghicitori ce îi vor conduce la găsirea unor obiective turistice/clădiri vechi din Bucureștiul de ieri și de astăzi. Pe traseu vor avea de îndeplinit și task-uri suplimentare (fotografiere, găsirea unor indicii); vor fi supravegheați de membri ai echipei de organizare.La final, se va realiza un clasament și vor fi premiați toți membrii echipei câștigătoare.

Prima ediție a proiectului QUEST-iunea București a avut loc între 17-18 mai 2008. Aceasta s-a dovedit a fi un succes datorită interesului, entuziasmului si implicarii active a participanților, atât în cadrul conferințelor, cât și în cadrul workshop-urilor.

afis QB

AEGEE este cea mai mare asociație studențească interdisciplinară din Europa, non-profit și non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înființată în București în 1997. AEGEE-București se numără printre cele peste 200 de antene (filiale) din 40 de țări europene, AEGEE înregistrând aproximativ 13 000 de membri. Credem în valori europene precum comunicarea, mobilitatea și integrarea studenților, dezvoltate într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.