Pustnicu, padurea Bucurestiului, expozitie foto / Metrou Dristor

0

Atentie! Se deschid portile expozitiei foto ” Pustnicu – padurea Bucurestiului”!

In data de 03 martie 2010, orele 18 Asociatia „Bucurestiul meu drag” (www.orasul.ro) a deschis portile expozitiei fotografice „Pustnicu – padurea Bucurestiului” in statia de metrou „Dristor 1”. Usile vor ramane deschise iubitorilor de Bucuresti si de fotografie timp de doua saptamani pentru o calatorie in imagini in padurea Pustnicu.

Grupajul de fotografii cuprinde 51 de instantanee suprinse de catre fotografii iubitori ai urbei de pe malul Dambovitei, in excursia organizata de catre Asociatia „Bucurestiul meu drag” in padurea Pustnicu in toamna lui 2009.

Curatorul acestei expozitii este domnul Andrei Birsan.“Galeria de expozitie” este pusa la dispozitie de catre SC Metrorex SA.

Sursa: orasul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează