Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pustii din Ferentari canta alaturi de Damian Draghici

0

Azi, 17 septembrie 2011, copiii de la Clubul de Educație Alternativă (Școala nr. 136) din ghetoul Ferentari vor urca pe scenă alături de celebrul muzician Damian Drăghici în cadrul spectacolului „Suflet multicultural în Sectorul 3”, organizat de Fundația Bright Light în parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities, și sprijinit de Primăria Sectorului 3. Evenimentul își propune să promoveze în rândul tinerilor prezenți, ideea de prietenie, toleranță, egalitate de șanse și acces liber la cultură.

Promotorul conceptului și al spectacolului „Suflet multicultural în Sectorul 3” este Damian Drăghici, unul dintre susținătorii proiectului de educație alternativă din Ferentari. Începând cu luna septembrie Damian Drăghici oferă celor aproape 120 de copii înscriși șansa de a învăța muzică în cadrul unor serii de ateliere cu scop educativ. Aici puteți urmări o scurtă secvență din cadrul repetițiilor de la Clubul de Educație Alternativă.

Alături de el vor fi invitați să construiască un eveniment cultural inedit tineri muzicieni talentați, interpreți și soliști instrumentiști, precum și nume consacrate ale scenei muzicale românești. Sunt invitați să participe la acest eveniment: Puya, Delia Matache, Mandinga, Claudia Pavel, Sensor, trupa Romano Butiq și orchestra Damian & Brothers.

Proiectul este un concept original al Fundației Bright Light, având ca parteneri: Policy Center for Roma and Minorities, Campania REACT, Comisia Europeană și ONGFest.

Evenimentul va avea loc începând cu orele 19.30, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.) din Sectorul 3 (la intrarea din intersecția dintre str. Liviu Rebreanu și str. Câmpia Libertății). Accesul este liber.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.