Pustii din Ferentari canta alaturi de Damian Draghici

0

Azi, 17 septembrie 2011, copiii de la Clubul de Educație Alternativă (Școala nr. 136) din ghetoul Ferentari vor urca pe scenă alături de celebrul muzician Damian Drăghici în cadrul spectacolului „Suflet multicultural în Sectorul 3”, organizat de Fundația Bright Light în parteneriat cu Policy Center for Roma and Minorities, și sprijinit de Primăria Sectorului 3. Evenimentul își propune să promoveze în rândul tinerilor prezenți, ideea de prietenie, toleranță, egalitate de șanse și acces liber la cultură.

Promotorul conceptului și al spectacolului „Suflet multicultural în Sectorul 3” este Damian Drăghici, unul dintre susținătorii proiectului de educație alternativă din Ferentari. Începând cu luna septembrie Damian Drăghici oferă celor aproape 120 de copii înscriși șansa de a învăța muzică în cadrul unor serii de ateliere cu scop educativ. Aici puteți urmări o scurtă secvență din cadrul repetițiilor de la Clubul de Educație Alternativă.

Alături de el vor fi invitați să construiască un eveniment cultural inedit tineri muzicieni talentați, interpreți și soliști instrumentiști, precum și nume consacrate ale scenei muzicale românești. Sunt invitați să participe la acest eveniment: Puya, Delia Matache, Mandinga, Claudia Pavel, Sensor, trupa Romano Butiq și orchestra Damian & Brothers.

Proiectul este un concept original al Fundației Bright Light, având ca parteneri: Policy Center for Roma and Minorities, Campania REACT, Comisia Europeană și ONGFest.

Evenimentul va avea loc începând cu orele 19.30, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.) din Sectorul 3 (la intrarea din intersecția dintre str. Liviu Rebreanu și str. Câmpia Libertății). Accesul este liber.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează