PUNCT DE FUGĂ. Vernisaj by SEYR@Noaptea Albă a Galeriilor

0

Seyr te invită la prima sa expoziție personală, pe care o poti admira pe 23 mai, de la 8 seara, în Atelierul de Producție. Cu INTRARE LIBERĂ. 

afis expozitie seyr

Seyr a luat prima oara contact cu graffiti-ul la începutul anilor 2000. Este un autodidact, nu a studiat nici măcar o secundă desenul la şcoală, dar ceea ce creează este din altă lume. Funcţionează ca un compas, precizia cu care poate face cercuri este incredibilă. Stilul său este geometric, se joaca în cele 3 dimensiuni fără probleme, dar, în acelaşi timp, poate face şi fotorealism.

 
Manifesto-ul lui e ca artă urbană vine în completarea unui spațiu mort, de aceea graffiti-ul pe care il face ține mereu cont de textura peretului, culorile din jur, de mediul sau de alte lucruri pe care ar putea să le pună în valoare.

Seyr face parte din Sweet Damage Crew, unul din cele mai apreciate crew-uri din România.

Planele, dreptele și punctele în spațiu ne sunt cele mai familiare pornind de la cub, recunoaștem cei șase pereți ai săi, cele opt colțuri și cele douăspreze muchii – are un centru, iar în acesta se intersectează patru diagonale.


Fascinat de gândirea geometrică, de transformările proiective și de ordonările spațiale, Seyr își propune perceperea spațiului prin desen, extinderea graffiti-ului spre geometrie și spațiu tridimensional.

Seyr vede astfel geometria ca un model abstract al realității, lucrările sale pornesc de la coincidențe ce se creează din linii și unghiuri ajungând până la iluzii optice. Legăturile și conexiunile se creează, totodată, într-unul sau mai multe puncte de fugă.

Lucrările expuse sunt realizate în Atelierul de Producție și vin în completarea spațiului, dimensiunile lor variind și ajungând până la 7 m lungime.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează