Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PUNCT DE FUGĂ. Vernisaj by SEYR@Noaptea Albă a Galeriilor

0

Seyr te invită la prima sa expoziție personală, pe care o poti admira pe 23 mai, de la 8 seara, în Atelierul de Producție. Cu INTRARE LIBERĂ. 

afis expozitie seyr

Seyr a luat prima oara contact cu graffiti-ul la începutul anilor 2000. Este un autodidact, nu a studiat nici măcar o secundă desenul la şcoală, dar ceea ce creează este din altă lume. Funcţionează ca un compas, precizia cu care poate face cercuri este incredibilă. Stilul său este geometric, se joaca în cele 3 dimensiuni fără probleme, dar, în acelaşi timp, poate face şi fotorealism.

 
Manifesto-ul lui e ca artă urbană vine în completarea unui spațiu mort, de aceea graffiti-ul pe care il face ține mereu cont de textura peretului, culorile din jur, de mediul sau de alte lucruri pe care ar putea să le pună în valoare.

Seyr face parte din Sweet Damage Crew, unul din cele mai apreciate crew-uri din România.

Planele, dreptele și punctele în spațiu ne sunt cele mai familiare pornind de la cub, recunoaștem cei șase pereți ai săi, cele opt colțuri și cele douăspreze muchii – are un centru, iar în acesta se intersectează patru diagonale.


Fascinat de gândirea geometrică, de transformările proiective și de ordonările spațiale, Seyr își propune perceperea spațiului prin desen, extinderea graffiti-ului spre geometrie și spațiu tridimensional.

Seyr vede astfel geometria ca un model abstract al realității, lucrările sale pornesc de la coincidențe ce se creează din linii și unghiuri ajungând până la iluzii optice. Legăturile și conexiunile se creează, totodată, într-unul sau mai multe puncte de fugă.

Lucrările expuse sunt realizate în Atelierul de Producție și vin în completarea spațiului, dimensiunile lor variind și ajungând până la 7 m lungime.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.