Public Speaking Support Group in Herastrau, sambata 17 septembrie

0

Salut,

Vrem sa profitam de vrema superba de afara asa ca urmatoarea intalnire Public Speaking Support Group va avea loc in Herastrau.

Te asteptam sambata 17.09.2011 la 10.45  la o noua intalnire Public Speaking Support Group care va avea loc in Herastrau pe pajistea din zona Pescarus.  O sa fie o persoana care o astepte la la intrarea din Aviatorilor pe cei care nu stiu unde e zona Pescarus. Dupa intalnire o sa ramanem in parc. Va rog sa aduceti paturi, apa si fructe. Pranzul il putem lua la un restaurant din apropiere. Va puteti aduce migi de volei, fotbal, fresbee, bordgames si orice altceva, ca sa putem petrece restul zilei impreuna.

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:

– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;

– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;

– participant (dai feed-back celor care prezinta).

Vrei sa participi? Inscrie-te aici: http://tinyurl.com/InscrierePSSG Daca vrei sa tii o prezentare, sa propui un exercitiu, un joc te rugam sa ne dai detalii in formularul de inscriere. Daca ai intrebari, trimite un e-mail la razvan_daba@yahoo.com.

Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 2 ani in cadrul JCI Bucuresti care are ca scop sa devenim speakeri mai buni prin practica. Astfel, din doua in doua saptamani ne intalnim si exersam. Intalnirile contin 5-6 speech-uri de 10-15 minute, urmate de feedback din partea tuturor participantilor. De asemenea, exista o parte de tips&tricks, jocuri si exercitii.

Poti sa afli de intalnirile noastre daca te inscrii pe grupul de discutii http://uk.groups.yahoo.com/group/PublicSpeakingRomania/ sau pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/Public-Speaking-Romania/125546134173571


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează