Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Public Speaking Support Group în Herăstrău / duminică, 20 mai 2012

0

Salut,

Vrem sa profitam de vrema superba de afara asa ca urmatoarea intalnire Public Speaking Support Group va avea loc in Herastrau. O sa fie mai devreme ca de obicei ca sa ne bucuram de vremea placuta de dimineata si sa evitam caldurile de dupa amiaza, asa ca intalnirea va incepe la 10:00 si va dura pana la 12:00. Speechurile vor fi fara prezentari Power Point si o sa vedeti ce placut si usor e sa aveti speechuri geniale si sa va conectati la audienta.

Te asteptam duminica 20.05.2012 la 9.45 la o noua intalnire Public Speaking Support Group care va avea loc in Herastrau pe pajistea din zona Pescarus. Acolo are loc un proiect exceptional pe care vi-l recomand: Roaba de Cultura.

O sa fie o persoana care o astepte la la intrarea din Aviatorilor pe cei care nu stiu unde e zona Pescarus. Dupa intalnire o sa ramanem in parc. Va rog sa aduceti paturi, apa si fructe. Pranzul il putem lua la un restaurant din apropiere. Va puteti aduce migi de volei, fotbal, fresbee, bordgames si orice altceva, ca sa putem petrece restul zilei impreuna.

 

Vrei sa participi? Inscrie-te aici:

http://tinyurl.com/InscrierePSSG

Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii alaturi de noi. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

 

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:

– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;

– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;

– participant (dai feed-back celor care prezinta).

 

Te asteptam duminica 20.05.2012 la 9.45  astfel incat la 10.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.