Public Speaking Support Group continua seria de „quest speakers” cu Mihail Musat

0
Invitatul pentru aceasta intalnirea este Mihail Musat. El are o experienta de peste 2000 de ore in training, facilitare si coaching, a fost invitat ca speaker la multe evenimente chiar si la TEDx Iasi. El este initiatorul proiectului lumebuna.ro. Mai multe despre Mihail Musat aici: musat.com.ro/despre
Intalnirea va avea loc duminica 6.05.2012 la Libraria Bastilia din Bucuresti, de la 11:00 -14:00. Vrei sa participi?
Inscrie-te aici:
Mai jos aveti cateva detalii despre acest spatiu:
Libraria Bastilia, cea mai noua librarie din oras, va asteapta in Piata Romana nr. 5 cu multe carti, muzica, filme si va invita in al 9-lea cer, mansarda-cafenea a librariei, la un pahar de vin sau o ceasca de cafea. Si tot felul de minunatii de la Fru Fru. Wireless-ul si soarele sunt din partea casei. Asediati-ne, suntem cat se poate de pregatiti! (www.librariabastilia.ro)
Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii alaturi de noi. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.
Te intereseaza? Te poti inscrie ca:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;
– participant (dai feed-back celor care prezinta).
Te asteptam duminica, 6.05.2012 la 10.45 astfel incat la 11.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează