Public Speaking Support Group / Bucuresti, 6 martie 2010

0

Iti place sa vorbesti in public? Sau poate iti este frica de asta? Oricare ar fi raspunsul vino sambata 6.03.2010 la Public Speaking Support Group. Aici vei gasi un mediu prietenos in care sa exersezi vorbitul in public.

Scopul acestui proiect este sa devenim speakeri mai buni prin practica. Asa ca, din doua in doua saptamani ne vedem si exersam vorbitul in public.

Formatul intalnirilor este urmatorul: un speech mare de 20 de minute, speech-uri mici de 5-10 minute si feedback din partea tuturor participantilor. Vom avea si o parte de teorie.

Editia de sambata, 6.03.2010

Intalnirile au loc din doua in doua sambete, la ora 11:00, la Orange Concept Store.

Pe langa structura de baza, sambata aceasta vom face un exercitiu pentru a capata deprinderea de a asculta. Exercitiul va fi coordonat de Bogdan Serbanescu, trainerul care ne-a facut o foarte interesanta introducere in Analiza Tranzactionala.

Numarul de locuri este limitat la 10 participanti, ca toata lumea sa poata vorbi. Ca sa profiti la maximum de aceste intalniri, poti sa-ti pregatesti un speech. Inscrierile se fac cu un e-mail la razvan_daba@yahoo.com. Joi vom anunta participantii. Pentru a fi informat despre aceste intalniri te poti inscrie pe grupul nostru de discutii cu un e-mail la PublicSpeakingRomania-subscribe@yahoogroups.co.uk .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează