Public Speaking Support Group, 15 octombrie 2011

0

Te invitam sambata 15.10.2011 la 10.45  la o noua intalnire Public Speaking Support Group care va avea loc la Hobby Cafe (Bucuresti, Str. Negustori Nr. 34, la intersectie cu Str. Mantuleasa) http://www.hobbycafe.ro/contact. Pentru a beneficia de aceasta locatie fiecare dintre noi va trebui sa faca o consumatie minima.

Daca vrei sa exersezi vorbitul in public si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, te asteptam sa vii sambata alaturi de noi. Public Speaking Support Group este un proiect dedicat atat persoanelor pasionate de vorbitul in public, cat si celor care au dificultati in a comunica in public. Daca esti un speaker bun aici e locul in care poti sa experimentezi, sa abordezi subiecte care te pasioneaza, sa incerci tehnici diferite de public speaking si mai ales, aici poti sa primesti feed-back. Daca insa esti la extrema cealalta si crezi ca vorbitul in public e ceva inspaimantator, vino sambata si o sa afli cat de distractiv este sa vorbesti in public. Public Speaking Support Group inseamna un mediu prietenos in care nimeni nu greseste, toti experimenteaza.

Te intereseaza? Te poti inscrie ca:

– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;

– speaker: prezinti o parte de teorie, ne propui un exercitiu, un joc;

– participant (dai feed-back celor care prezinta).

Vrei sa participi? Inscrie-te aici: http://tinyurl.com/InscrierePSSG Daca vrei sa tii o prezentare, sa propui un exercitiu, un joc te rugam sa ne dai detalii in formularul de inscriere. Daca ai intrebari, trimite un e-mail la razvan_daba@yahoo.com.

Te asteptam sambata, 15.10.2011 la 10.45 astfel incat la 11.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

Public Speaking Support Group este un proiect lansat acum 2 ani in cadrul JCI Bucuresti care are ca scop sa devenim speakeri mai buni prin practica. Astfel, din doua in doua saptamani ne intalnim si exersam. Intalnirile contin 5-6 speech-uri de 7-14 minute, urmate de feedback din partea tuturor participantilor. De asemenea, exista o parte de tips&tricks, jocuri si exercitii.

Poti sa afli de intalnirile noastre daca te inscrii pe grupul de discutii http://uk.groups.yahoo.com/group/PublicSpeakingRomania/ sau pe pagina de facebook http://www.facebook.com/PublicSpeakingSupportGroup .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează