Public Speaking, NLP si Analiza Tranzactionala / Bucuresti, 20 februarie 2010

0

Buna,

Iti place sa vorbesti in public? Vrei sa fii un speaker (mai) bun? Pe 20 februarie 2010 relansam Public Speaking Support Group, proiect dedicat celor care isi doresc sa exerseze vorbitul in public.

Vom avea o editie speciala in care ii vom vedea pe cei mai buni vorbitori de la intalnirile din 2009 si pe doi mari specialisti in NLP si Analiza Tranzactionala. De asemenea, vom prezenta formatul proiectului si planurile pentru 2010.

NLP (Programarea Neuro Lingvistica) si Analiza Tranzactionala sunt doua modalitati extrem de puternice in dezvoltarea personala care ne pot ajuta sa devenim vorbitori mai buni.

Invitati
Pe langa cei mai buni speakeri din cadrul Public Speaking Support Group din 2009, vom avea doi invitati speciali.

Daniel Bichis ne va prezenta NLP. Puteti afla mai multe despre el aici. Daniel Bichis a invatat NLP de la unul dintre fondatorii acestui domeniu, Richard Bandler.

Bogdan Serbanescu ne va dezvaluite misterele analizei tranzactionale. Profilul sau il puteti citi aici. Are cea mai inalta calificare din Romania pe domeniul sau, este PTSTA-O, sigurul cu aceasta certificare din Romania.

De la ei vom afla despre NLP si Analiza Tranzactionala:
– ce sunt
– cum ne putem pregati in aceste domenii
– cum le putem aplica in vorbitul in public.

Spre deosebire de celelalte editii in care putem aveam maximum 10 participanti,  acesta este un eveniment deschis, fara limita de numar. Te rog totusi sa imi dai un e-mail (razvan_daba@yahoo.com) sa confirmi participarea, ca sa stiu la cate persoane ne asteptam.

Data, locul si ora:
Public Speaking Support Group va avea loc pe 20 februarie 2010 la Orange Concept Store, etaj 1 (Calea Victoriei nr. 41, langa Magazinul Muzica), incepand cu 11:00, dar va rog sa veniti cu 10 minute mai devreme ca sa putem incepe la timp.

Evenimentul este facut in cadrul JCI Bucuresti.

PS: Pentru a fi anuntat din timp de intalniri inscrie-te in grupul de discutii PublicSpeakingRomania, mai exact da-mi un mail la PublicSpeakingRomania-subscribe@yahoogroups.co.uk

Te astept, sa ai o zi excelenta,

Razvan Daba
Coordonator Public Speaking Support Group
0723 682 117

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează