Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Public speaking: Atelier de vorbire in public cu Fundatia Calea Victoriei

0

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 3 septembrie, ora 19.00,  Public speaking: Atelier de vorbire in public, sustinut de actrita Ana Maria Karina Naghy.

Public speaking: Atelier de vorbire in public

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 3 septembrie, ora 19.00, Public speaking: Atelier de vorbire in public, in care veti exersa forme celebre de discurs folosite intr-o dezbatere publica.

Atelierul vizeaza dezvoltarea insusirilor de bun orator, oferind cursantilor posibilitatea de a-si exersa ascultarea activa si gandirea critica.

Pe parcursul sesiunilor de retorica, urmarim evolutia persuasiunii prin selectarea termenilor cheie, si invatam sa gestionam factorii emotionali care definesc stilul personal al oratorului in exercitiu. Totodata veti pune in practica mecanismele gestionarii resurselor individuale folosite in timpul sustinerii discursului.

Actrita Ana-Maria Karina Nagy a realizat interviuri informative cu Neagu Djuvara si alti oameni de cultura la postul de televiziune Tvr Info.

Temele atelierelor sint:

1. Definirea scopului – exercitiul documentarii, al analizei SWOT si al identificarii conceptului promovat.

2. Intentia, motorul prin care imi ating scopul – identificarea scopurilor, exersarea atentiei, concentrarea asupra mecanismelor de implementare in domeniul ales, dorinta de a indeplini acest scop pe care mi l-am ales. Insusirea personala a scopului propus de seful meu.

3. Increderea in sine – dobandirea optimismului, a respiratiei optime, echilibrul vocii in timpul enuntului – stabilirea relaxata a coloanei de aer; eliminarea tensiunilor musculare; acceptarea propriei persoane “nu pot sa plac tuturor“; toleranta fata de opiniile adverse; increderea si munca in echipa; ascultarea activa, gandirea critica si exprimarea concisa.

4. Scheme de discurs si Tipuri de Dezbateri – exersam pe formatele Karl Popper, Lincoln – Douglas, Policy, Impromptu, discursuri tip pledoarie, deliberativ si epidictic. Formularea planurilor de dezbatere. Argumentarea piramidala a scopului / conceptului ales.

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Data incepere: 3 septembrie; Ora curs: 19:00

Cost: 200 ron; Cost studenti: 180 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.