Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Uneori simt că sufletul mi-e greu. Ce pot sa fac? | cu Eugen Dumbravă, psiholog

0

Marti, 21 noiembrie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)

* Pentru a ocupa unul dintre cele 100 de locuri disponibile la eveniment va rugam sa faceti o scurta rezervare telefonica la numarul 0752285286 – Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron iar fondurile se directioneaza in exclusivitate catre invitat.

______Despre conceptul de Evacuare in terapie______

Evacuarea este o metodă eficientă de a ne debarasa total sau parțial de acumulările produse de emoțiile negative. De-a lungul vremii, găzduim stări sufletești apăsătoare, gânduri de care nu mai putem scăpa și ne luptăm cu frământări și tensiuni care se cuibăresc în interiorul nostru după trecerea prin dificultăți.

____Eugen Dumbrava, psiholog, terapeut, specialist de HR si dezvoltare umana___

“Am apărut pe lume și am început să vorbesc în preajma unor părinți care nu s-au certat niciodată. Este cel mai important bagaj pe care l-am luat cu mine în lume: echilibru și bucuria de a trăi. Sunt un practician al psihologiei și mă ocup cu starea de bine a oamenilor. Cred ca accesul în universul uman nu e la îndemâna oricui. Evaluez omul, intervin și obțin rezultatele asumate.” – Eugen Dumbravă

 

Eugen Dumbrava are o experiență de 15 ani în domeniul resurselor umane și în business operațional, este doctor în psihologie, vorbitor public, face parte din echipele de cercetare fundamentală din mediul academic și este acreditat SHL Academy – cel mai puternic centru de evaluare din lume. Și, nu în ultimul rând, modelează profiluri de oameni cu deficiențe de gândire și relaționare, nu doar în cadrul terapiilor individuale și de grup, ci și prin activități de consultanță, training și HR Management. A confirmat, astfel, că îi place să se ocupe de oameni și să obțină rezultate fezabile pentru organizația din care aceștia fac parte.

 

A dezvoltat, împreună cu câțiva actori importanți din domeniu, primul portal de resurse umane din România dedicat profesioniștilor din mediul HR (www.hr-romania.ro). Eugen crede că forma cea mai eficientă pentru a dezvolta oamenii este cea a interacțiunii cu alți oameni. Aria sa de preocupări include si interesul pentru neuroștiințe și cercetarea in domeniul științelor sociale.

 

____Despre atelier_____

Ați înghițit gânduri care nu vor să mai plece? Vreți să scăpați de obiectele interne deranjante? Și nu ne referim la furculițe sau foarfece înghițite pe nepusă masă, ci la emoții, dorințe, credulități, derapaje, stări de spirit, încrâncenări, îmbrânceli, umilințe, certuri de seară sau de dimineață, ratări, complicități, împotmoliri specifice unei vârste, orizonturi scufundate în ceață, relații suspendate/torsionate/epuizante, șefi caustici, drumuri în viață ghidate după stele sau globuri cristaline.

 

Ne încărcăm inima și mintea cu de toate, dar cu evacuarea cum stăm, ce facem cu resturile?

Și, deloc în ultimul rând, cu cine alegi să te aliezi ca să înțelegi și să depășești blocajele din viața ta?

 

Rezervari: 0752 285 286 – Journey Pub

 

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro, Iqool.ro

 

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.