Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: MONO vs. POLI (gamie) | cu psihoterpeutii Ligia Moise si Alexandru Busila

0

25 octombrie 2016 – PSIHOatelier: MONO vs. POLI (gamie) | cu psihoterpeutii Ligia Moise si Alexandru Busila – intrare 20 ron

FB: https://www.facebook.com/events/550983761777187/

afis-lb-web-01

MONO vs. POLI (gamie)

Psihoterapeutul Ligia Moise – tabara pro MONOGAMIE
motto: „Life is good if you make it GOOD!”

Psihoterapeutul Alexandru Busila – tanara pro POLIGAMIE
motto: „Fiecare om are normalitatea lui. Restul este nebunie”

Acest PSIHOatelier este primul din serie care pune fata in fata doi specialisti care trateaza aceasta tema universala. Monogamia, poligamia, poliamoria sunt comportamente social-culturale care merita discutate si clarificate pe baze stiintifice.

Cum cei mai multi dintre noi ajung in cabinetul psihologului pentru a discuta subiecte legate de relatiile intime, ne-am gandit sa aducem mai aproape de publicul larg si sa intampinam tema aceasta de viata inainte de usa cabinetului.

– participarea la eveniment se face cu o scurta rezervare telefonica prin care va anuntati si afilierea la una dintre cele doua tabere de argumentare:
0752 285 286
– pe parcursul evenimentului publicul este invitat sa migreze dintr-o tabara in acealalta daca isi schimba argumentele personale pe baza informatiilor primite de la cei doi specialisti.
– atelierul este unui interactiv si incurajeaza dialogul deschis cu cei doi specialisti invitati
– participarea se face in baza unei donatii sugerate de 20 de ron; fondurile revin in totalitate celor doi invitati

_____Atelier_____MONO vs. POLI____

Alexandru: – Acum serios, Ligia! Uite-te puțin în jurul nostru… mai vezi tu monogamii? Mai vezi tu, mai simți tu ca oamenii își doresc să fie monogami? Serios! Hai să fim realiști și să recunoaștem… tânjim după poligamie.

Ligia: – Alex, peste tot vezi monogamii. Mai ales acum în perioada nunților. Numai că nimeni nu îi învață ce anume presupune o relație monogamă, cum e să mă simt în siguranță în relația mea, cum e să iubesc un om într-atât încât să nu-mi doresc altceva. Dar, ca orice medalie, are și un revers: pentru a avea toate acestea trebuie să fiu rațional și conștient de fiecare gest și fiecare cuvânt. Cum spunem noi psihologii sa traiesc hic et nunc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.