Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Mananc asa cum Simt | cu Cristian Rosca, specialist in medicina holistica

0

25 iulie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/1395504340525925

* Participarea la atelier se face in baza unei donatii de 20 RON de persoana. Fondurile sunt directionate in totalitate catre invitatii care sustin atelierul. In sala sunt disponibile 100 de locuri. Pentru rezervarea unui loc la eveniment: 0752 285 286 – Journey Pub.

AFIS - web-01

___PSIHOatelier: Mananc dupa cum Simt____

Mananc asa cum simt este un atelier in cadrul careia vom aborda legatura dintre emotii si mancare, cum evaluam daca ce simtitm in legatura cu mancarea este corect si benefic pentru corpul nostru, daca ceea ce simtim provine din emotii, din obisnuinte sau din motive de sanatate. In ce masura ne afecteaza ceea ce mancam emotiile si gandurile si ce efect produce ceea ce mancam asupra starii noastre de sanatate.

 

______Cristian Rosca,  specialist in medicina holistica_______

Specialist in Medicina Holistica (Cabinet Terapii Alternative ” Terapeut Cristian Rosca”).
Cristian este terapeut de medicina alternativa/complementara, specialist in terapii naturiste, fitoterapie, cu vaste expertize in domeniul biorezonantei si terapiilor holistice. Este specializat in tratarea afectiunilor „grave”, printr-o metoda ce integreaza tehnici de nutritie, fitoterapie, megavitamine, vegetarianism, suplimente alimentare, biorezonanta si energoterapie.

* Participarea la atelier se face in baza unei donatii de 20 RON de persoana. Fondurile sunt directionate in totalitate catre invitatii care sustin atelierul. In sala sunt disponibile 100 de locuri. Pentru rezervarea unui loc la eveniment: 0752 285 286 – Journey Pub.

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.