Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: IUBIREA DE SINE, cu psih. clinician Ligia Moise

0

Luni, 5 octombrie 2015, Journey Pub (str. George Enescu nr. 25)

Sala Sky Dome, orele 19.00

Participare: 20 ron

Pagina evenimentului:  https://www.facebook.com/events/1115662068458869/

Ca să mă pot iubi trebuie să înțeleg „obiectul iubirii”. Trebuie să știu cine sunt, de unde vin, care sunt elementele care mă definesc pentru ca astfel să am o imagine cât mai detaliată și clara despre mine. Este ca și cum m-aș apuca de un puzzle și fiecare amintire – bună sau mai puțin bună -, fiecare om întâlnit, fiecare întâmplare de care devin conștient mă vor ajuta să îmi formez o hartă mentală a ceea ce sunt. Și așa, ușor, ușor voi ști de unde am plecat și voi afla unde vreau să ajung bucurându-mă de călătorie. Haideți să începem călătoria cu un prim pas luni, 5.09. 2015, la Journey Pub.

Afis - IUBIRE DE SINE

Despre Ligia Moise, psiholog clinician

Cu o pregătire mixtă, medical și umanistă, Ligia Moise este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor. Este trainer acreditat de CNFPA și deține un titlu de Master în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale. În prezent, pe lângă activitatea psihoterapeutică, se dedică și cauzelor umanitare ca psiholog voluntar în programul pentru asistarea femeilor victime ale violenței domestic, program desfășurat de Asociația Anais.

* Pariciparea la atelier se face pe bază de donație sugerată: 20 ron. Fondurile reprezintă susținerea participantilor pentru efortul psihoterapeutului și pentru acomodarea în sală.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore
Locație: Journey Pub, sala Sky Dome (sala cu norișori)
Locuri: în limita a 90 de participanți
Rezervări: 0752 285 286

PARTENERI MEDIA: Emotional Spa, Metropotam.ro, B24Fun, Zilesinopti, Bookuria.info, OrasulMeu.ro, Romania Pozitiva, Filme-carti.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.