PSIHOatelier interactiv: Despre încredere în sine și curaj | cu Alice Nicolae, actriță și formator

0

Marți, 14 iulie 2015, orele 19.30
FB: https://www.facebook.com/events/1784355521790836/
„Iubesc oamenii. Asta mă mână în viață. Și pentru ei am ales să mă iubesc, ca mai apoi să le pot fi de ajutor. Sunt actriță și formator, dar înainte de orice meserie, principala mea ocupație este lucrul cu mine. Te invit, deci, într-o călătorie de o oră și jumătate în cea mai minunată țară – descoperirea de sine – unde vom discuta, într-o manieră interactivă despre acceptare, iubire de sine, încredere, vindecarea rănilor și curaj. Te aștept să evoluam împreună!” Alice Nicolae, actriță și fomator

afis PSIHO - ONLINE-01
Acest atelier este planificat pentru o oră și jumătate de exerciții practice și interactivitate cu coordonatorul, urmat de sesiune de întrebări-răspunsuri și comentarii lămuritoare.

Alice Nicolae este motorul și inspirația multor evenimente caritabile care au loc în București. Se dedică celor care au nevoie de cunoștințele și puterea sa de muncă, de zâmbetul și de speranța ei. Este mâna organizatorică discretă din spatele multor evenimente culturale care sunt dedicate strângerii de fonduri pentru cazuri sociale, pentru oameni care au nevoie reală de o mână de ajutor sau de o comunitate care să susțină o cauză cu greutate. Munca ei este o asigurare a valorilor morale și a încrederii că lumea se poate transforma în bine!

Alice sustine cursuri de public speaking pentru companii dar și ateliere de stăpânire a prezenței în fața publicului pentru diferite categorii de clienți.

Este absolventă a UNATC, a Facultății de teatru și film la secția Actorie și absolventă de Master a aceleiași universități, la clasa profesorului Gelu Colceag. A urmat studii de comunicare în diplomație și a participat la o serie relevantă de workshopuri internaționale dedicate formării și dezvoltării unei atitudini puternice în domenii de activitate care includ prezența în public.

Participare: este sugerată o donație de 20 RON care, în totalitate, revin coordonatorului de atelier.
Parteneri media: Corporate Mindgames, B24Fun, Metropotam.ro, Societatesicultura.ro, Ed4Lead, Filme-Carti.ro, Bookuria.info, Romania Pozitiva

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează