Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Echipați pentru călătorie în doi | cu psih. Zenobia Niculiță

0

Ce nu ne-a învățat nimeni despre relația de cuplu”

Marți, 7 martie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (în Piața Romană, str. George Enescu nr.25)

FB: https://www.facebook.com/events/184608238694343/

Rezervări: 0752 285 286

AFIS - Zenobia - web-01
_______PSIHOatelier_______

Un atelier în care vom analiza cu deschidere și realism acele competențe psiho-sociale care fac diferența dintre cei care se instalează cu încredere în relații de viață semnificative și cei care le caută fără a le găsi vreodată:

  • Abilitatea de a te conecta prin cuvinte
  • Capacitatea de a înțelege și manifesta constructiv emoții
  • Creativitatea ca o atitudine eliberatoare în relație
  • Managementul pozitiv al conflictelor inevitabile
  • Curajul de a fi vulnerabil
  • Abilitatea de a ierta sănătos

____Invitată: psiholog Zenobia Niculiță______

Zenobia Niculiță este psiholog, lector universitar doctor și realizator de programe TV pentru părinți, educatori și profesori. A susținut peste 40 de prelegeri publice pe teme de educație și familie în țară și străinătate. A coordonat și realizat mai mult de  30 de lucrări și proiecte de cercetare pe teme din domeniile psihologiei dezvoltării, psiho-sociologiei familiei și psihologiei școlare. A publicat două volume de povestiri pentru copii și 20 de capitole, cărți și articole științifice. O puteți găsi online la adresa: www.zenobianiculita.ro .

Participarea la atelier se face în limita a 100 de locuri disponibile. Intrarea se face pe baza unei donații de 20 de ron iar toate fondurile strânse sunt direcționate în totalitate cître psihologul invitat să susțină atelierul.

Pentru rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: Paginadepsihologie.ro, RRC – Orasul Vorbeste, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, UrbanThings.ro, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, RoEvents.ro, Judyflorescu.com, Bookblog.ro, Urban.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.