Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PSIHOatelier: Cuplul de Tango. Despre arta conexiunii in relatie | cu Traian si Anca Ionescu, instructor de tango

0

4 iulie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/234915223680997

* Participarea la atelier se face in baza unei donatii de 20 RON de persoana. Fondurile sunt directionate in totalitate catre invitatii care sustin atelierul. In sala sunt disponibile 100 de locuri. Pentru rezervarea unui loc la eveniment: 0752 285 286 – Journey Pub.

19511182_1461702040540331_2146000795090023301_n

____PSIHOatelier______

Traian si Anca Ionescu sunt fondatorii Asociatiei pentru Cultura si Tango, un cuplu in dans si in viata format in urma cu 6 ani. Cei doi au experienta in organizarea de ateliere vorbind publicului despre specificul tango-ului Argentinian, un dans complex, la fel ca si relatiile de cuplu care trebuie mereu intretinute si redefinite astfel incat sa pastreze entuzismul si vitalitatea primelor imbratisari. Acest PSIHOatelier discuta despre valorile din gratiosul tango Argentinian si cum pot ele sa functioneze ca valori in relatia de cuplu.

Imagineaza-ti cum ar fi sa simti ca esti mereu conectat la tine insuti si la cei din jur, sa reusesti sa mentii pasiunea in cuplu, sa fii deschis spre o noua viziune asupra geloziei si infidelitatii in cuplu, sa inveti in fiecare zi noi abilitati care sa te ajute sa ai o viata de cuplu sanatoasa.

Tango-ul este complex si provocator la fel ca si dragostea/ relatiile de cuplu. In tango-ul social poti gasi intimitate, conexiune cu celalalt, confort, seductie si posibilitati nelimitate de a te valoriza, de a te conecta la tine si la cei din jur.

______Tango… si ca scoala relationala____

Cu totii ne dorim sa fim parte a unui cuplu care sa ne satisfaca nevoile noastre de siguranta, de valorizare, de stabilitate emotionala si vitalitate intelectuala, insa uitam ca in acelasi timp avem nevoie si de aventura, descoperire, dorinta, pasiune, risc, crestere.

Vom discuta despre condurile de comportament in tango si vom afla cum pot fi ele extrapolate in viata de zi cu zi a cuplului: contact vizual, imbratisare, independenta/axa, spatiu, atitudine, pasiune.

Daca fiecare dintre noi am aduce in relatiile noastre de cuplu doar 10% din imaginatia, vitalitatea pe care o punem in pasiunile, dorintele noastre, si chiar infidelitatile noastre (fie ele relatii secrete, conexiuni emotionale, alchimii sexuale etc), probabil ca divorturile nu ar mai exista.

____Traian si Anca Ionescu______

Cei doi sunt fondatorii Asociatiei pentru Cultura si Tango.

Impreuna au realizat nenumarate proiecte care au adus bucurie copiilor, tinerilor, adultilor si persoanelor varstnice, printre care: Caravana de Tango (http://cat.tangoalegria.ro/), A.C.T.! (http://club.tangoact.ro/), Partener EU (http://partener.tangoact.ro/), Luna Tango (http://luna.tangoact.ro/), Luna Tango Concert (http://concert.tangoact.ro/), Tango for all (http://4all.tangoact.ro/) si au format Clubul de tango ACT Bucuresti si Clubul de tango ACT Craiova.

Parteneri media: RRC – Orasul Vorbeste, Romania Pozitiva, Bookblog.ro, Munteanu, Mama pe Toc, Filme-carti.ro, Judy Florescu, Urban Things, Anyplace.ro, Literatura pe Tocuri, Urban.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.