INFOGRAFIC Primăvara bună se cunoaște după BuzzCampul la care ai participat!

0

Pentru cei care cred că nu mai avem modele demne de urmat în România, pentru toți cei care sunt sceptici cu privire la tânăra generație, le spunem: căutați și credeți mai mult!

O spunem noi, echipa Inspire Group și o spun în cor cei peste 1900 de studenți, speakeri, traneri și reprezentanți ai celor mai mari companii, prezenți la evenimentul BuzzCamp, în București, Timișoara și Cluj, în perioada 31 Martie – 10 Aprilie. Cu acest gând ne pregătim pentru următoarele evenimente: Constanta (Hotel Ibis, 6 mai) si Sibiu (Hotel Continental Forum, 8 mai)

afis

 

Cum a preferat generația BuzzCamp 2014 să își ia porția de modele de viață?

Dimineața la prima oră, cu cafea sau ceai. Timp de 5 zile consecutive, sala arhiplină a Hotelului Marshal Gardan din București a fost gazda unor discursuri inspiraționale și motivaționale din partea unor oameni de renume în domeniile lor de activitate: Cornel Ilie, Virgil Ianțu, Radu Iacoban, Bogdan Cristescu, Maria Buză, Ioana Mucenic, Sabina Brânduse, Dan Chișu, Radu Gabriel, Dana Petcu, Mihai Gongu, Octavian Belu, Per Markussen, Cori Gramescu, Raluca Babaligea, George Ivașcu, Grigore Leșe, Radu Robu si Adrian Hoarcă.

Conferința a continuat în Timișoara pe 8 Aprilie și în Cluj pe 10 Aprilie cu speakeri precum: Anca Suditu, Marius Simion, Nicu Zegheanu,  Ovidiu Oltean, Simona Baciu și Victor Gavronschi.

Ce am aflat?

Dacă ar fi să detaliem toată euforia de idei, probabil am scoate un best seller. Ca să spicuim un pic, am învățat, printre altele, că : succesul presupune determinare, constanță și multă muncă (mulțumim Cori Gramescu), că viața trebuie trăită în prezent (mulțumim Per Markussen) și că, pentru a te cunoaște, uneori trebuie mai întâi să te risipești, să te risipești în muncă și apoi să te regăsești (mulțumim Grigore Leșe).

Ce am învățat să facem?

După-amiezile și pauzele în București au fost rezervate workshopurilor de orientare în carieră și fotoliilor de consiliere găzduite de companii precum P&G, eJobs, PwC, Orange, SIVECO, Raiffeisen, Grawe, Your Way, Dynamic Human Resources, Mercedes-Benz, Telus, Genpact, Accenture, Decathlon, HR Express. În Timișoara și Cluj ne-au fost alaturi Accenture, cu noul sediu deschis în Timișoara, Price Waterhouse Coopers, Tenaris, BeeNear și Genpact.

Studenții au învățat despre competențe și abilități cheie la angajare, despre cum ne putem pregăti pașii pentru o carieră de succes și cum să ne dezvoltăm dincolo de muncă și obligațiile zilnice.

Recapitulare. Discursuri care îți furnică pielea, workshopuri practice, spații informale de interacțiune cu companiile, zâmbete … multe zâmbete până la urechi și o companie de milioane! Pentru persoanele care preferă imaginile, vă invităm să răsfoiți albumele noastre foto: BuzzCamp.

Și nu uitați. Caravana BuzzCamp de abia s-a pus în mișcare. Ne vedem cu forțe proaspete în Constanța pe 6 mai (înscriere aici) și în Sibiu pe 8 mai(înscriere aici)!

Infografic post event

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.