Provocare la o sâmbătă memorabilă: Bătaia cu Apă

0

Sâmbătă, 26 iulie, începând cu ora 16:00, organizația Delivering Life invită toți oamenii mari la o evadare din cotidian printr-o joacă a copilăriei: Bătaia cu Apă. Evenimentul se află la a treia ediție și va avea loc în rondul de pe Șoseaua Kiseleff (București), în spațiul de desfășurare a proiectului Via Sport.

bataia cu apa

Pentru că trăim stresați și împovărați de greutățile vieții și pentru că de multe ori uităm să ne bucurăm de lucrurile simple, Delivering Life și-a propus să provoace evenimente memorabile, care să facă oamenii să zâmbească. Bătaia cu Apă s-a născut de la ideea de a readuce oamenilor bucuria autentic copilărească care apare prin joc, chiar și pentru o scurtă perioadă, reamintindu-ne astfel că uneori avem nevoie să punem pauză grijilor și să nu ne mai luăm atât de mult în serios.

Bătaia cu Apă este un eveniment anual, organizat cu unicul scop de a aduce oamenii împreună pentru a se juca. Astfel, participarea nu implică niciun cost, însă necesită înscriere pe www.deliveringlife.com. Primii 100 de înscriși vor primi un tricou de la Branderpromo.ro, ambalat într-un mod inedit de către conserve.ro, pe care să îl folosească în “câmpul de luptă”. Doritorii de joacă sunt așteptați cu sticle de plastic cu dop găurit, în schimbul cărora vor primi la final apă de băut, oferită de Aqua Carpatica.

Participanții sunt invitați începând cu ora 16:00 la standul Delivering Life din rondul de pe Soseaua Kiseleff, pentru a-și ridica tricoul, și sunt încurajați să aducă, pe lângă sticlele de plastic, orice fel de arme sau accesorii care le aduc aminte de copilărie: puști sau pistoale cu apă, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc. Iar pentru ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil, partenerii de imagine, Mihai Simionică Photography și Academia de Film, vor surprinde cele mai bune momente ale stropelii.

Cei care doresc, vor putea râmâne la final în spațiul Via Sport, pentru a se relaxa în zona de lounge și lectură sau pentru a face mișcare, alegând unul dintre sporturile propuse de către Via Sport: Baschet, Tenis de masă, Badminton, Volei, Mini baschet și Mini fotbal pentru copii, Yoga, Sah, Cărți sau Rummy.

Bătaia cu Apă va avea loc în mai multe orașe din țară, prin intermediul Ambasadelor Delivering Life.

Partenerii media ai evenimentului sunt B365, Șapte Seri, România Pozitivă, IQool, Calendar Evenimente și Digi24. Ne susțin Innovation Box, SabDesign și ViaSport.

Mai multe detalii despre înscrierea și participarea la eveniment, cât și filmulețe din anii trecuți, se găsesc pe www.deliveringlife.com sau pe pagina de Facebook Delivering Life (www.facebook.com/deliveringlife).

Delivering Life este o organizatie care a luat viață din dorința de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, înglobate în ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicați în acțiuni și surprinși în mod plăcut în mijlocul orașului, traficului etc.

Au fost organizate peste 40 de evenimente în aproape 3 ani de existență, iar evenimentele anuale, deja cu tradiție, sunt Gala Oamenilor, Bătaia cu Apă și Petrecerea de Pietoni. Filmulețe și mai multe detalii despre aceste evenimente găsiți pe www.deliveringlife.com.

Via Sport este un proiect aflat la cea de-a 5-a ediție, care promovează activitatea fizică în rândul rezidenților orașului București. Astfel, în fiecare vară, pe parcursul a 9 weekend-uri, de vineri seara până duminică, Via Sport oprește circulația pe Șoseaua Kiseleff și lasă loc liber distracției, activităților sportive și muzicii bune. Mai multe detalii pe www.viasport.ro.

www.deliveringlife.ro

You are welcome in this life, please enjoy it!

Bataia cu apa_Afis(Bucuresti)_web

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează