Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Provocare la o sâmbătă memorabilă: Bătaia cu Apă

0

Sâmbătă, 26 iulie, începând cu ora 16:00, organizația Delivering Life invită toți oamenii mari la o evadare din cotidian printr-o joacă a copilăriei: Bătaia cu Apă. Evenimentul se află la a treia ediție și va avea loc în rondul de pe Șoseaua Kiseleff (București), în spațiul de desfășurare a proiectului Via Sport.

bataia cu apa

Pentru că trăim stresați și împovărați de greutățile vieții și pentru că de multe ori uităm să ne bucurăm de lucrurile simple, Delivering Life și-a propus să provoace evenimente memorabile, care să facă oamenii să zâmbească. Bătaia cu Apă s-a născut de la ideea de a readuce oamenilor bucuria autentic copilărească care apare prin joc, chiar și pentru o scurtă perioadă, reamintindu-ne astfel că uneori avem nevoie să punem pauză grijilor și să nu ne mai luăm atât de mult în serios.

Bătaia cu Apă este un eveniment anual, organizat cu unicul scop de a aduce oamenii împreună pentru a se juca. Astfel, participarea nu implică niciun cost, însă necesită înscriere pe www.deliveringlife.com. Primii 100 de înscriși vor primi un tricou de la Branderpromo.ro, ambalat într-un mod inedit de către conserve.ro, pe care să îl folosească în “câmpul de luptă”. Doritorii de joacă sunt așteptați cu sticle de plastic cu dop găurit, în schimbul cărora vor primi la final apă de băut, oferită de Aqua Carpatica.

Participanții sunt invitați începând cu ora 16:00 la standul Delivering Life din rondul de pe Soseaua Kiseleff, pentru a-și ridica tricoul, și sunt încurajați să aducă, pe lângă sticlele de plastic, orice fel de arme sau accesorii care le aduc aminte de copilărie: puști sau pistoale cu apă, pungi, baloane, ochelari de scafandru etc. Iar pentru ca evenimentul să fie cu adevărat memorabil, partenerii de imagine, Mihai Simionică Photography și Academia de Film, vor surprinde cele mai bune momente ale stropelii.

Cei care doresc, vor putea râmâne la final în spațiul Via Sport, pentru a se relaxa în zona de lounge și lectură sau pentru a face mișcare, alegând unul dintre sporturile propuse de către Via Sport: Baschet, Tenis de masă, Badminton, Volei, Mini baschet și Mini fotbal pentru copii, Yoga, Sah, Cărți sau Rummy.

Bătaia cu Apă va avea loc în mai multe orașe din țară, prin intermediul Ambasadelor Delivering Life.

Partenerii media ai evenimentului sunt B365, Șapte Seri, România Pozitivă, IQool, Calendar Evenimente și Digi24. Ne susțin Innovation Box, SabDesign și ViaSport.

Mai multe detalii despre înscrierea și participarea la eveniment, cât și filmulețe din anii trecuți, se găsesc pe www.deliveringlife.com sau pe pagina de Facebook Delivering Life (www.facebook.com/deliveringlife).

Delivering Life este o organizatie care a luat viață din dorința de a aduce zambetul pe buzele oamenilor, prin organizarea de evenimente memorabile, înglobate în ritmul cotidian. Astfel, oamenii sunt implicați în acțiuni și surprinși în mod plăcut în mijlocul orașului, traficului etc.

Au fost organizate peste 40 de evenimente în aproape 3 ani de existență, iar evenimentele anuale, deja cu tradiție, sunt Gala Oamenilor, Bătaia cu Apă și Petrecerea de Pietoni. Filmulețe și mai multe detalii despre aceste evenimente găsiți pe www.deliveringlife.com.

Via Sport este un proiect aflat la cea de-a 5-a ediție, care promovează activitatea fizică în rândul rezidenților orașului București. Astfel, în fiecare vară, pe parcursul a 9 weekend-uri, de vineri seara până duminică, Via Sport oprește circulația pe Șoseaua Kiseleff și lasă loc liber distracției, activităților sportive și muzicii bune. Mai multe detalii pe www.viasport.ro.

www.deliveringlife.ro

You are welcome in this life, please enjoy it!

Bataia cu apa_Afis(Bucuresti)_web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.