Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proud to be online @ Proud 7

0

Business Organization for Students organizează în perioada 2-4 aprilie 2013 cea de-a şaptea ediţie a proiectului tradiţional Proud, intrând în cursa publicităţii online alături de piloții advertising-ului, care ne vor îndruma spre teme de actualitate, precum: impactul publicităţii online şi competiţia online vs. offline.

Te aşteptăm pe 2 aprilie, la ora 12:00,  în sala de conferințe Paganini a hotelului Lev OR, unde te vom provoca să ”ADcelerezi” în cea mai provocatoare discuţie despre secretele campaniilor concurente în mediul digital şi să prinzi curajul de a-ţi realiza propria strategie online. Vei afla reţeta de success a unor campanii ce au revoluţionat publicitatea online. Claudia Tocilă- Aqua Carpatica, Vasile Hodorogea- ArWorks, Larisa Petrini- Saatchi&Saatchi şi P&G sunt cei care vor da startul în prima zi de conferinţe, pe tema impactului publicităţii online.

A doua zi, 3 aprilie, la aceeaşi oră, îndrăzneşte! “Cross the ADline” şi află cine iese câştigător din competiţia online vs. offline. Pintre invitaţii acestei zile se numără Andrei Cismaru- Social Media Manager- Mobexpert, Radu Ionescu– Kinecto, Florin Grozea- Hi-Q, Alexandru Negrea– Spada, oameni care au evoluat în mediul online.

Aceştia ne vor prezenta avantajele şi dezavantajele celor două medii, precum şi exemple concrete de campanii reprezentative în acest domeniu.

Pe 4 aprilie, la ora 12:00, cursa continuă la Roumanian American Foundation (Casa RAF), când vor urca pe podium cei mai buni piloți. Îţi pregătim în ultima zi de întrecere un maraton de Cinema ADs debate, unde surprizele nu vor întarzia să apară. Vizionează şi intră în lumea publicităţii alături de Ioana Blaj, actriţă, află cum a influenţat-o şi cum s-a transformat viaţa ei după colaborarea cu Vodafone şi Alina Tudor, Petrom,care va dezvălui în ce masură a schimbat  Campania “Ţara lui Andrei” audienţa Petrom. Toate acestea şi multe alte surprize vei întâlni în ultima zi de întrecere publicitară.

Te aşteaptă numeroase premii şi activităţi care să-ţi pună ideile în valoare, workshop-uri creative, surprize, specialişti în online şi trofeul Proud,care aduce odată cu el o sesiune de shadowing în cadrul Procter&Gamble România.

Aşadar, intră şi tu în cursa publicităţii online! Echipa Proud va fi la linia de finish cu trofeul advertising-ului.

Pentru mai multe detalii te aşteptăm, bineînţeles online, pe proud.bosromania.ro/ şi pe Facebook www.facebook.com/bosromania.PROUD.

BE PROUD AND APPLY NOW!

AFIS 3.1

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.