Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Protest în versuri” și “Consum pe pâine” la Zilele Culturale ADfel

0

Mai în joacă, mai în serios, Creionetica a provocat publicul la cea de-a noua ediție a festivalului Zilele Culturale ADfel să iasă din zona de confort prin două campanii: „Un ADfel de protest” și „Consum pe pâine”.

Vă prezentăm clipul oficial al campaniilor Creionetica realizat de video makerul Ileana Szasz. Clipul surprinde atmosfera festivalului și prezintă totodată întreaga ofertă de slogane, versuri și fotografii dar și plăcerile vinovate asumate și transmise fără perdea ale participanților la festival.

Pe parcursul a două zile de festival, 18 și 19 august, cei prezenți și-au transformat ofurile în versuri și le-au împărtăşit tuturor pe terasă la Fabrica. Cu “Micul kit al protestatarului” dar și cu celelalte pancarte și oferte de slogane, participanții s-au întrecut în versuri și au imortalizat momentul într-o fotografie. Galeria foto AICI.

A doua campanie, “Consum pe pâine”, invită publicul să contribuie la colecția de plăceri vinovate consumisteDintr-o simplă joacă a ieșit la iveală modul în care societatea de consum ne-a influențat alegerile și impactul pe care îl producem la nivelul societății prin „micile” noastre capricii. Sesiunea foto care a rezultat în urma campaniei este savuroasă – vezi AICI

DSC_6192

Campania Consumix a fost nelipsită de la acest festival de publicitate alternativ-neconvențională, astfel cele 5 clipuri au rulat pe terasă în cadrul proiecțiilor de social awareness.

ADfel e singurul eveniment de publicitate neconvențională din Romania și cel mai fain playground al creativității din noi. Festivalul promovează formele alternative de comunicare pentru branduri și metode neconvenționale de a vorbi cu oamenii. O săptămână pe an, la Fabrica, se strâng cei care fac publicitate-spectacol și nu numai.

Mai multe informații despre cum a fost la festivalul pe: http://www.iqads.ro/relevant/adfel.

Agenția Creionetica crede că activismul și creativitatea fac casă bună, motiv pentru care își dedică energia cauzelor sociale și de mediu. Mai multe detalii despre proiectele creionetice pe: www.creionetica.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.