Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROTEST! Aer curat, nu plămân intoxicat

0

PE 14 FEBRUARIE REVENIM ÎN STRADĂ!

🗣 În timp ce autoritățile responsabile par incapabile să gestioneze implementarea unor măsuri eficiente,păstrându-și acțiunile la nivelul declarațiilor pompoase, locuitorii își pun zilnic sănătatea în pericol pe fondul creșterii alarmante a poluării aerului.

Sursa: aici 

Iași, Cluj-Napoca, Brașov și București se află în topul celor mai poluate orașe din țară, iar asta nu de ieri, de azi. (sursa: https://www.airvisual.com )

Bucureștiul se află pe locul 13 dintre cele 14 capitale europene analizate în cel mai recent raport Greenpeace privind mobilitatea durabilă şi calitatea aerului: https://www.greenpeace.org/romania

😷 Locuitorii orașelor din România respiră zilnic otravă și tocmai de aceea este important să fim activi în a cere autorităților să ia măsuri pentru reducerea poluării.

🕔 Soluții? Bineînțeles, există. 🚌Transport durabil ( flotă de autobuze 100% electrice, piste de biciclete și dezvoltarea infrastructurii pentru pietoni), 🌳spații verzi și monitorizarea adecvată a calității aerului sunt doar câteva dintre soluțiile care pot fi implementate pe termen scurt.

Avem nevoie de acțiuni și strategii concrete ACUM!

📢 Și pentru că #ÎmpreunăSuntemMaiVocali, pe #14februarie ne vedem în stradă pentru a le cere într-un glas autorităților să ia măsuri urgente și să nu ne mai compromită viitorul!

🌍Protestul urmează după acțiunea #FridaysForFuture „Îndrăgostește-te de viața pe Pământ”, asupra căreia vom reveni cu detalii în curând.💚

Stay tuned for more!🔜🔜🔜

#AerCurat #AerCuratAcum #CleanAirNow #StopPoluării #OrașeCurate

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.