Prostii sub clar de luna

0

Duminică, 15 mai 2011, de la orele 19:00, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la premiera spectacolului “Prostii sub clar de luna”, spectacol in care actorii nu realizează un simplu act de personificare a personajelor ci redau moravuri specifice unei societăți care stă sub semnul dualității etre-paraître, a suspiciunii și a secretelor.

Prostii sub clar de luna”, comedie dupa Teodor Mazilu, în regia lui Alexandru Robert Nagy, este un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, un spectacol în care Gogu joacă „alba neagra” cu viețile a două femei care îl iubesc la nebunie și care ar face orice pentru el iar Emilian, orbit de „câmpu’ muncii”, nu vede, sau mai bine zis, uită de femeia alături de care a decis sa-si petreaca viata.

Va asteptam la spectacol pentru a afla ce turnura ia viata celor doua cupluri, dupa ce trec printr-o metamorfoza radicala de principii.

Din distribuţie fac parte:

Clementina – Oana IONESCU

Gogu – Alexandru NAGY

Ortansa – Anca DINICU

Emilian – Ştefan PAVEL

Mama Ortansei – Ana UDROIU

Tatăl Ortansei – Vlad DRĂGULIN

Vasilica – Iuliana FERARU

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 15 lei. Pentru cupluri sau grupuri de 5 persoane, pretul unui bilet este de doar 10 lei.

Rezervarile se pot face prin sms la numarul 0740.134.163 si se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Vă aşteptăm la teatru!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.