Prostii sub clar de luna

0

Duminică, 15 mai 2011, de la orele 19:00, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la premiera spectacolului “Prostii sub clar de luna”, spectacol in care actorii nu realizează un simplu act de personificare a personajelor ci redau moravuri specifice unei societăți care stă sub semnul dualității etre-paraître, a suspiciunii și a secretelor.

Prostii sub clar de luna”, comedie dupa Teodor Mazilu, în regia lui Alexandru Robert Nagy, este un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, un spectacol în care Gogu joacă „alba neagra” cu viețile a două femei care îl iubesc la nebunie și care ar face orice pentru el iar Emilian, orbit de „câmpu’ muncii”, nu vede, sau mai bine zis, uită de femeia alături de care a decis sa-si petreaca viata.

Va asteptam la spectacol pentru a afla ce turnura ia viata celor doua cupluri, dupa ce trec printr-o metamorfoza radicala de principii.

Din distribuţie fac parte:

Clementina – Oana IONESCU

Gogu – Alexandru NAGY

Ortansa – Anca DINICU

Emilian – Ştefan PAVEL

Mama Ortansei – Ana UDROIU

Tatăl Ortansei – Vlad DRĂGULIN

Vasilica – Iuliana FERARU

Pretul unui bilet la acest spectacol este de 15 lei. Pentru cupluri sau grupuri de 5 persoane, pretul unui bilet este de doar 10 lei.

Rezervarile se pot face prin sms la numarul 0740.134.163 si se anuleaza daca nu sunt ridicate cu cel putin 20 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Vă aşteptăm la teatru!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează