Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Promenada Operei a încântat aproximativ 6.000 de spectatori!

0

Cea de-a şasea ediţie a „PROMENADEI OPEREI”, care a avut loc sâmbătă, 1 septembrie (21.00), a adunat pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti aproximativ  6.000 de spectatori.  Evenimentul  a fost realizat cu sprijinul deosebit al Primăriei Sectorului5 a Municipiului Bucureşti.

În prima seară de toamnă a acestui an, publicul s-a putut  bucura de fragmente celebre din opere precum „Carmen” (Georges Bizet), „Nabucco” (Giuseppe Verdi), „Faust” (Charles Gounod), „Tosca” şi „Turandot” (Giacomo Puccini), „Samson şi Dalila” (Camille Saint-Saëns), etc.

Ediţia din acest an  i-a adus în  faţa  publicului  pe unii dintre cei mai talentaţi şi mai apreciaţi artişti lirici ai momentului, angajaţi sau colaboratori ai ONB precum:  Iordache Basalic, Adriana Dumitriu, Andreea Iftimescu, Cristian Mogoşan, Emanuela Pascu, Ionuţ Pascu,  Andrada Ioana Roşu, dar şi tinere speranţe ale genului liric românesc, printre care tenorul Ionuţ Hotea. Invitatul special al serii  a fost basul  Marcel Roşca, solistla Aalto Operdin Essen (Germania).

O prezenţă deosebită a evenimentului  a fost corul Operei Naţionale Bucureşti – pregătit de maestrul Stelian Olariu. Orchestra, corul şi soliştii au  evoluat sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Focul de artificii ce  a însoţit finalul concertului  (fragmentul Finale din opera „Turandot” de Giacomo Puccini), cu Adriana Dumitriu şi Corul Operei Naţionale Bucureşti, a stârnit ropote de aplauze în rândul spectatorilor.

Anul precedent, aproximativ 5.000 de persoane au luat parte la spectacol.

Stagiunea 2012-2013 aOperei Naţionale Bucureşti se va deschide pe 16 septembrie, cu spectacolul Bal mascat de Giuseppe Verdi, cea mai recenta premieră a teatrului.

(fotografia a fost realizata de Alexandru Constantinescu)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.