Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Promenada este primul mall care își donează ziua de naștere pentru o cauză socială

0

Promenada își donează aniversarea de 5 ani

  • Promenada este primul mall care își donează ziua de naștere pentru o cauză socială

  • Pentru fiecare 1000 de lei cheltuiți, Promenada donează 5 euro către Fundația “HOSPICE Casa Speranței”
  • În perioada 16 -31 octombrie, Promenada te așteaptă cu surprize, program prelungit până la ora 00:00 și extra-reduceri


17 octombrie 2018, București – Promenada sărbătorește miercuri, 17 octombrie, 5 ani de la deschidere, pe care îi serbează prin donarea propriei aniversări către Fundația HOSPICE Casa Speranței, prin campania Shopping is caring!

Sub egida de 5 ani, Promenada te ajută să îți alegi cele mai inspirate cadouri, acum e rândul nostru să dăruim speranță”, Promenada este primul mall care își donează ziua de naștere unei cauze sociale. În perioada 16-31 octombrie, pentru fiecare client care va face cumpărături de 1000 de lei, Promenada va dona 5 euro către Fundația “HOSPICE Casa Speranței”.

Am ales să ne donăm ziua de naștere pentru că ne dorim să creștem gradul de conștientizare și responsabilizare socială a persoanelor care vizitează centrul comercial Promenada, față de cauza socială a Fundației „HOSPICE Casa Speranței”, în vederea strângerii de fonduri necesare asigurării continuităţii serviciilor gratuite de îngrijiri paliative. Clienții Promenada au demonstrat de-a lungul celor 5 ani de zile că sunt sensibili la subiecte precum cauze umanitare, educație și au capacitatea de mobilizare pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Fundația „HOSPICE Casa Speranței” oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unități cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi. Prin aceste servicii se dorește îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora, oferire de suport medical pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii.

Campania „Shopping is caring!” se va desfășura în perioada 16-31 octombrie 2018. Persoanele care cumulează cumpărături de minimum 1000 de lei, într-o singură zi, sunt îndemnați să prezinte bonurile la Info Point, unde se va valida înregistrarea, iar Promenada va realiza donația la finalul campaniei. În plus, pe durata campaniei, Promenada îi așteaptă pe vizitatori cu numeroase surprize, program prelungit de cumpărături până la ora 00:00 și extra-reduceri în magazine.

Mai multe informații sunt disponibile la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est. Pagina de FB: https://www.facebook.com/Promenadaro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.