Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul cultural “27 de Ragazuri”

0

Vino-ti in simturi – concert Trei Parale si spectacol de Teatru Labirint-Senzorial 

Eveniment de lansare a proiectului cultural “27 de Ragazuri”,

27 august, ora 19, La Un Ceai (Bucuresti, strada Luigi Cazzavillan, nr.25)

Gandurile bune apar cand stai locului, cand nu mai ai niciun plan si nicio asteptare. Toata vremea alergam care incotro, cautand bezmetici impliniri. Dar canistrele noastre interioare sunt aproape goale si cu cat cautam mai mult sa le umplem cu atat ne consumam mai tare. Asa ca propunem un experiment, o explorare pasiva in care tu nu trebuie sa faci nimic, ci doar sa lasi lucrurile sa ti se intample; in jurul tau se va isca un Labirint de senzatii. Nu va spunem mai multe despre ce si cum va fi. Vrem sa va aratam, dar cum esentialul este ‘invizibil pentru ochi’ o sa va punem sa stati un pic pe intuneric (n.b. – va legam la ochi) in timp ce ascultati un concert de muzica veche Trei Parale.

Evenimentul deschide seria celor 27 de ateliere si spectacole in care se intersecteaza arta traditiile si psihologia existentiala.

Cand am construit acest proiect am pornit de la doua idei: aceea ca din cand in cand este bine sa mai iei o pauza, sa mai stai locului si sa te uiti spre interior si aceea ca arta este necesara in procesul de autocunoastere si arta ni se intampla zi de zi.Poate n-ai zice ca lingura cu care mesteci in omleta, felul in care te misti prin casa sau fructele pe care le mananci pot fi expresii artistice, dar poezia este peste tot, in tot ceea ce faci. Trebuie doar sa te uiti cu atentie.Am cules activitati din multe campuri ale artei, care te vor indemna sa iti explorezi mintea, corpul si simturile. Ateliere care te vor aduce mai aproape de tine si iti vor antrena spiritul de observatie – acel ceva care nu-i lipseste niciunui artist. .27 este un numar magic, iar ragaz/ragazuri este ceea ce avem nevoie acum. Timp de doua luni (27 august – 27 octombrie) la sfarsitul fiecarei saptamani, apasam pe ‘stop iures’ si stam. Stam cu arta si dansam cum dansau strabunii, meditam intr-o galerie de arta, stam la sezatoare cu instrumente vechi, impletim panuse, cioplim linguri, ne exploram corpul prin teatru vizual si Wushu, introspectie prin pictura in intuneric si tot asa pana la 27.

Programul complet va fi dezvaluit in curand.

Va asteptam si pe: 

facebook.com/27deRagazuri

Intrarea este libera

Proiect finantat cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural Roman

Parteneri: Muzeul Taranului RomanTeatrul de ComedieFederatia Romana de OinaRomano ButiqMesteshukar Butiq, APIRReciclare CreativaCompania de Teatru Labirint,La Un CeaiAcuarelaImboldGaleriaAiurartCasa de pe Chei, Atelier Anda RomanMerci Charity Boutique

Parteneri media: ModernismCooperativa Traditionala, WebCultura

 27

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.