Proiectul Lemon.org/sunete

0
În perioada 4-8 mai la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti în fiecare zi între orele 14.00-21.00, TNB – intrarea lateral stânga etaj III, se întâmplă experimentarea diversităţii prin SUNETE. Lemon.org pune la cale sunete. De pe Lemon.org iată câteva informaţii interesante despre eveniment.
„Have a Lemon – Taste Diversity! este proiectul nostru, al unei echipe numeroase de artisti, tehnicieni, voluntari, prieteni si sustinatori. Credem ca oferim o abordare inedita asupra lumii folosind sunetul ca metoda de exprimare…. Cine suntem noi? Vezi la ECHIPA!
O mana mica/sau mare de tineri care am AUZIT ceva! Am AUZIT ca nu conteaza cine esti, ci ceea ce faci in viata! Am AUZIT ca diversitatea se aude daca deschizi „usa”!

In cadrul Have a Lemon – Taste Diversity!, pe langa expozitie, va invitam sa mai participati in saptamana 4-8 mai 2009 in Bucuresti, dar si in saptamana 22-27 septembrie 2009 in Miercurea-Ciuc la evenimentele:

  • FLASHMOB – TASTE DIVERSITY! in data de 8 mai La Fantana la Universitate orele 16.00 si 18.00 Mai multe detalii despre FLASHMOB gasiti AICI.
  • CONCERT LEMON in data de 8 mai la Centrul National al Dansului ora 21.00, TNB, etaj III – Sala Ronda. Vei putea sa experimentezi sunete din cadrul expozitiei integrate intr-un performance muzical realizat de trupa LEMON. Toate evenimentele din cadrul proiectului sunt cu INTRARE LIBERA.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează