Proiectul Don’t be S.A.D

0

Lansare proiect Don’t be S.A.D

 

YOUNG PROFESSIONALS CLUB  in parteneriat cu CENTER OF EUROPEAN COOPERATION – Ucraina si THE NATIONAL ASSOCIATION OF EUROPEAN TRAINERS FROM MOLDOVA (ANTEM) – R. Moldova, lanseaza proiectul „Don’t be S.A.D (Smoke, Alcohol, Drugs)”. Proiectul este finantat de catre Comisia Europeana prin programul “Youth In Action”, actiunea 3.1a – cooperare cu tarile partenere- Schimburi de tineri.

 

„Don’t be S.A.D” are ca scop realizarea unei campanii de constientizare a importantei adoptarii unui stil de viata sanatos in randul tinerilor indiferent de sex sau nationalitate. Astfel, la inceputul lunii iunie, Young Professionals Club, impreuna cu partenerii straini, va organiza un flash mob si un concert care promoveaza ideea ca ne putem distra si fara alcool, tigari sau droguri. Don’t be S.A.D, be cool!

Young Professionals Club este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai. Majoritatea membrilor activi ai organizatiei sunt manageri si antreprenori, cu experienta in domeniile finante-banci, turism, constructii, juridic, comunicare si relatii publice.

Partenerii proiectului sunt: Wall Street, Business Review, Business Cover, Port.ro, Calendar Evenimente, Ghimpele, Metropotam, In oras, Hip Mag, B365.ro, Bucharest Guide, 7Seri, Bucuresteni.ro, Stiri Evenimente, Evenim.ro, Roportal, Romania Pozitiva, Lume Buna, CSR Media, Cinema PRO, Smart Branding.

Mai multe informatii despre proiect si organizator: youngprofessionals.ro/proiect/don-t-be-s-a-d-

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează