Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul „Cădița Bebelușului”, pachete de igienă și hăinuțe pentru familiile vulnerabile, care așteaptă un copil

0

Începând cu luna noiembrie 2020, Crucea Roșie – Filiala Sector 6 (Bucuresti) a lansat proiectul intitulat Cădița Bebelușului, prin care acordă suport social constând în pachete de igienă și hăinuțe pentru familiile vulnerabile, care așteaptă un copil.

Bazat pe sfatul specialiștilor, pachetul de suport conține cel puțin următoarele articole de igienă: cădița de îmbăiere, săpun hipoalergenic, gel de baie și șampon pentru bebeluși, ulei de corp, detergent gel concentrat pentru rufele nou-născuților. În completarea pachetului cu produse de igienă, Bine Boutique – inițiativa de economie socială Crucii Roșii Sector 6 – a va oferi trusoul vestimentar pentru nou-născuți, compus din body-uri, bluze, pantaloni, căciulițe, mănuși, combinezon și haine groase pentru sezonul de iarnă.

Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de implicarea tuturor! Ne bazăm pe donațiile venite din comunitate, fie că e vorba despre persoane fizice, companii sau organizații partenere, pentru a contribui la realizarea pachetelor complete de protecție și îngrijire și la ajutarea unui număr cât mai mare de familii, care vor reuși astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a nou-născutului.

Poți afla mai multe aici: https://crucearosie6.ro/povestile-noastre/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.