Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiectul #ApartamentBETTER – model de buna practica, dar si de educatie imobiliara pentru publicul larg

0

In perioada 12-15 septembrie 2019 in parteneriat cu ROMEXPO la targul BIFE-SIM este prezentat proiectul #ApartamentBETTER – atat ca model de buna practica, dar si ca ocazie de educatie imobiliara pentru publicul larg.

Proiectul Apartamentul #better este realizat de catre Asociatia #better in parteneriat cu Romexpo si firme expozante din cadrul BIFE-SIM 2019.

Acest proiect a luat formă din dorința de a informa publicul cu privire la un apartament corect din punct de vedere al suprafeței optime și al dispunerii pieselor de mobilier. Acesta conține atât latura educativă/informativă (finanțare, contracte, credite etc), cât și prezentarea practică a unui apartament corect din punct de vedere al suprafeței, accesului și dispunerii pieselor de mobilier.

Asociatia #better doreste sa defineasca un model concret care spera sa devina o referinta, un pretext de pregatire a deciziei, un deziderat: APARTAMENTUL CU 3 CAMERE, cu suprafata utila de 100 metri patrati, cu buget de 100.000 euro, in zona cel mai probabil metropolitana, a oraselor mari si aglomerate – Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara.

Mai multe informatii aici.

Aici suntem: we-better.com si facebook.com/better2016

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.