Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecție BIFF: WULU (2017)

0

29 iunie 2017, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

* Intrare liberă în limita a 100 de locuri disponibile în sală. Proiecție oferită în cadrul Bucharest International Film Festival ediția 2017. Pentru rezervări: 0752 285 286 – Journey Pub

FB: https://www.facebook.com/events/1732923060054585

afis proiectie - web-01

_______WULU (2017)______

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bZqXbCKCAFI

Ladji are 20 de ani și lucrează ca șofer la Bamako. Inteligent și discret, tânărul cunoaște toate trucurile posibile pentru a-i atrage pe clienți în vehiculul său. Speră la o promovare datorită comportamentului său ireproșabil însă descoperă cu stupoare că nepotul șefului său a fost ales în locul său. Dezgustat, Ladji îi cere lui Driss, dealer de droguri, să îi facă o favoare. Urmează să se folosească de autobuz cu scopul de a acoperi propriul său transport de cocaină deoarece, în general, autobuzele nu sunt verificate. Ca traficant Ladji reușelte să obțină succesul rapid însă noua poziție vine și cu alianțe și jocuri tensionate care implică mafia locală, reprezentanți ai armatei din Mali și chiar Al-Qaeda.

Filmul este o variație africană a cunoscutului Scarface. Wulu este debutul spectaculos al regizorului de Daouda Coulibaly (de origine malian-franceza). Filmul începe ca o poveste despre lumea criminală și se transformă într-un thriller politic, prezentând informații despre o parte a lumii foarte rar văzută dar și despre ordinea socială manipulată cu brutalitate din umbră.

Gen: Drama

Tara: Franta, Mali, Senegal

Limba: Bambara, Franceza

Subtitrare: Romana

Durata: 95 min

Cu participarea: Ibrahim Koma, Inna Modja
Realizat de: Daouda Coulibaly

Parteneri media: Radio Romania Cultural – Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Romania Pozitiva, Gratuitor.ro, Filme-carti.ro, Literatura pe tocuri, Chestii Urbane, Urban.ro, Bookblog.ro, Pierdut prin Lume, Munteanu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.