Proiectia filmului documentar ”Chasing Ice”. Intrarea este libera

0

Miercuri, 21 mai, incepand cu ora 19.00, Cinema Patria in Bucuresti (bd. Magheru 12-14), va asteptam la proiectia filmului documentar ”Chasing Ice”. Intrarea este libera.

”Chasing Ice” (2012)  este castigatorul multor premii la categoria ”cel mai bun film documentar”, la renumite festivaluri internationale printre care se numara si Sundance Film Festival. Apreciatul fotograf de mediu James Balog porneste intr-o expeditie Extreme Ice Survey, pentru a realizat un foto-reportaj pentru National Geographic, descoperind astfel caplaneta noastra e in schimbare.  James Balog utilizeaza camere revolutionare pentru a surprinde, pe o perioada de mai multi ani, evoluţia ghetarilor. Clipurile sale video bantuitor de frumoase comprima ani in secunde si arata milenari munti de gheata disparand intr-un ritm ingrijorator. Durata: 80min, Film documentar.

Trailer oficial:http://www.youtube.com/watch?v=hC3VTgIPoGU

Chasing Ice 8.5x11 Poster

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează