Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecția documentarului HAPPY Movie | eveniment susținut de Institutul pentru Fericire

0

30 mai 2016, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Bilet: 15 ron – bani distribuiți către Institutul pentru Fericire pentru campania de autosusținere a proiectelor pe care le dezvoltă în beneficiul publicului din România
FB: https://www.facebook.com/events/1587597108236702/
Happy Movie

Despre HAPPY Movie

HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa ce la puțin timp după a înființat Asociația „Inițiativa pentru Fericire”. Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.

Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:

Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00.
Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.
Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub.

Te așteptăm cu drag!

Rezervări la eveniment: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub
Parteneri media: Orasul Vorbeste – RRC, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva, Chestii Urbane, InOras.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, Judy Florescu, Filme-Carti.ro, Bookblog.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.