Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiecte de 4,6 milioane euro inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2015

0

Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia din acest an.

Evenimentul, aflat la a treia editie, este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Romanian CSR Awards 00 2014

Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards, aflata deja la a treia editie. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2014, de peste 65 de companii. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR inscrise in competitie depaseste 4,6 milioane de euro. In ceea ce priveste aria de desfasurarea acestora, cele mai multe activitati s-au derulat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare fiind cele din Bucuresti. Educatia si Sustinerea Comunitatii au fost categoriile in care au fost inscrise cele mai multe proiecte.

“Romanian CSR Awards este o oportunitate pentru industria de CSR din Romania. Este momentul in care recunoastem merite, scoatem in evidenta bune practici si incurajam astfel de atitudini. Premiile pe care le acordam sunt o rasplata a muncii oamenilor din companii care se dedica si fac eforturi pentru a schimba ceva in comunitatea in care activeaza. Stim ca Romanian CSR Awards este asteptat cu nerabdare de responsabilii de CSR din companii si nu numai „, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Companiile Holcim si GSK Romania sunt Partenerii competitiei Romanian CSR Awards din acest an. Evenimentul este sustinut si de Goodsign si LUC.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: TVR, Revista Cariere, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Bucuresti FM.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului  www.CSRawards.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.