Proiecte de 4,6 milioane euro inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2015

0

Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia din acest an.

Evenimentul, aflat la a treia editie, este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Romanian CSR Awards 00 2014

Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards, aflata deja la a treia editie. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2014, de peste 65 de companii. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR inscrise in competitie depaseste 4,6 milioane de euro. In ceea ce priveste aria de desfasurarea acestora, cele mai multe activitati s-au derulat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare fiind cele din Bucuresti. Educatia si Sustinerea Comunitatii au fost categoriile in care au fost inscrise cele mai multe proiecte.

“Romanian CSR Awards este o oportunitate pentru industria de CSR din Romania. Este momentul in care recunoastem merite, scoatem in evidenta bune practici si incurajam astfel de atitudini. Premiile pe care le acordam sunt o rasplata a muncii oamenilor din companii care se dedica si fac eforturi pentru a schimba ceva in comunitatea in care activeaza. Stim ca Romanian CSR Awards este asteptat cu nerabdare de responsabilii de CSR din companii si nu numai „, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Companiile Holcim si GSK Romania sunt Partenerii competitiei Romanian CSR Awards din acest an. Evenimentul este sustinut si de Goodsign si LUC.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: TVR, Revista Cariere, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Bucuresti FM.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului  www.CSRawards.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează