Proiect #multumescmama

0

Fotograful George Ioniță demarează la începutul lunii Martie Proiectul #multumescmama pentru a-i impinge și pe cei trecuti de 18 ani să le mulțumească mamelor lor.

#mm

Mama ne-a dat naștere, s-a sacrificat pentru noi și a vrut întotdeauna să fim noi bine, a plâns și a râs alături de noi, ne-a învățat să fim buni, să împărțim, să ajutăm și să nu judecăm, ne-a educat cum a știut ea mai bine și chiar dacă uneori nu a făcut alegerile perfecte, o mare parte din ceea ce suntem astăzi se datorează eforturilor ei.

Proiectul lansează un concurs pentru toti cei care vor să multumească mamelor, urmând ca participanții, prin postarea unui mesaj, a unei fotografii sau a unui scurt video de mulțumire pe pagina de Facebook George Ionita – Fotograf  să aibă șansa de a câștiga una din cele 40 de ședințe foto cu coafat și machiaj pentru mama lor.

Înscrierile în concurs se fac în perioada 25 februarie – 1 martie ora 23:59, iar câstigatorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook pe 2 martie.

Sedintele foto vor fi realizate pe 5,6 si 7 martie într-un studio organizat în cadrul braseriei Alouette din strada Bibescu Vodă, numărul 19. (Zona Unirii – Hotel Horoscop)

Site: www.georgeionita.comhttp://www.georgeionita.com/

Facebook: www.facebook.com/georgeionita.rohttp://www.facebook.com/georgeionita.ro

Instagram: instagram.com/george_ionita_photohttps://instagram.com/george_ionita_photo/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează