Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Proiect „Motivatia!“

0

Dată fiind multitudinea de informaţii despre motivaţie, am luptat să găsesc un titlu care să fie atât atrăgător dar şi relevant pentru participanţii la acest workshop. Sunt de acord ca nu este un titlu pompos şi nici inspiraţional. Mai mult, nici nu pot nici măcar să-ţi spun în ce constă agenda cursului… dar ştiu cu siguranţă cu ce vei putea pleca, dacă te decizi să participi la workshop.

motivation training picture
Toţi cei care iau parte la acest workshop:

• Îşi vor identifica propriile elemente de motivare;
• Şti cum se comportă când sunt motivaţi;
• Identifica ce anume îi motivează pe ei, cu adevărat – îşi identifică propriile valori;
• Identifică factorii care îi motivează pe ceilalţi;
• Afla care sunt instrumentele de motivare;
• Afla cum îi pot motiva pe cei din jurul lor acum şi ce au de facut pentru a-şi putea extinde aria de lucru şi a-i motiva pe alţii!
Dacă toate acestea sunt obiective individuale, există şi un obiectiv de grup, şi anume conceperea unui program de motivare pentru întreaga ta echipă. Programul este destinat persoanelor din cadrul unei asociaţii, care conduc sau coordonează o echipă şi vor să obţină rezultate mai bune printr-o mai mare implicare a oamenilor.
Eşti motivat suficient să te înscrii şi să participi?

Cine poate să aplice şi cât costă?

Acest training este dedicat tuturor ONG-urilor înregistrate în Romania şi este gratuit. Totusi, dacă participanţii doresc, vor avea posibilitatea să facă o donaţie. Noi sugerăm suma de 30 RON care acoperă costurile acestui training.

PROGRAM

Joi, 28 aprilie 2016
10:00 – 17:00

Romanian American Foundation, strada Gina Patrichi 6, Bucuresti.

Completarea aplicaţiilor se face pe pagina corespunzătoare training-ului de pe site-ul Bridging The Gap. Aşteptăm aplicaţiile voastre voastre pana luni, 25 aprilie, ora 17:00, iar cei 15 candidaţi selectaţi vor fi anunţaţi pe parcursul zilei de marţi, 26 aprilie, prin email.
http://bridgingthegap.ro/project-motivation/

TRAINER

ALEXANDRU CARUNTU – este trainer, coach si are mai mult de 18 ani experienta acumulata in corporatii multinationale. A lucrat in mai multe domenii, FMCG, retail si telecom, indeplinind mai multe functii in vanzari, colectare, servicii clienti si resurse umane – dezvoltare si invatare. Alexandru a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si s-a specializat in vanzari, managementul performantei, cultura organizationala si dezvoltare personala. El crede cu tarie ca in ranita fiecarui soldat se afla potentialul unui general si face tot ceea ce poate pentru a-si sustine aceasta credinta.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.