Proiect de promovare a activităţilor sportive în instituțiile școlare din Sectorul 5

0

EDUCAŢIE PRIN SPORT. SPORT PRIN EDUCAŢIE” – Proiect de promovare a activităţilor sportive în instituțiile școlare din Sectorul 5

Asociația Club Sportiv Dinamoviști Fight implementează în perioada decembrie 2016 – august 2017 proiectul „Educaţie prin Sport. Sport prin Educaţie”, ce urmărește promovarea activităților sportive în instituțiile școlare din Sectorul 5, București și facilitarea procesului de integrare al tinerilor elevi în societatea românească.

poza antrenamente feb

Proiectul „Educaţie prin Sport. Sport prin Educaţie” este finanțat de Primăria Sectorului 5 – Direcția Învățământ, Cultură, Culte, Sport și Relații cu Minoritățile și asigură elevilor din Sectorul 5 un cadru benefic de consum al energiei și de socializare, oferindu-le de asemenea un set de valori pe care activitățile sportive le impun: corectitudinea, disciplina, colaborarea, spiritul de echipă și toleranța.

Acțiunile desfășurate în cadrul proiectului „Educaţie prin Sport. Sport prin Educaţie” vin, astfel, în completarea educației formale cu elemente vitale ale succesului din sfera dezvoltării personale specifice sportului, urmărind sporirea interesului tinerilor către sport în general și către artele marțiale în particular și cultivarea unei culturi sportive propriu-zise.

Începând cu luna februarie 2017, elevii din Școlile Gimnaziale Nr. 2 și respectiv Nr. 136 din Sectorul 5 din București participă cu succes în cadrul programului de pregătire sportivă desfășurat de Asociația Club Sportiv Dinamoviști Fight, program ce include antrenamente de kempo și arte marțiale susținute de antrenori cu experiență și rezultate notabile la nivel național și internațional.

Totodată, activitățile proiectului oferă elevilor din cele două unități de învățământ șansa de a susține în mod gratuit examenul de atestare a gradului și să fie selectați să participe la o gală demonstrativă care se va bucura de prezența Lotului Național de Kempo al României și la un cantonament de pregătire în afara Bucureștiului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.