Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul weekend-ului 15 – 17 iunie la „Roaba de Cultura” in Herastrau

0

Green Revolution are placerea de a va anunta ca Roaba de Cultura a pregatit un program proaspat si interesant pentru cei ce aleg sa isi petreaca acest sfarsit de saptamana in Bucuresti.

Pentru un weekend inceput in forta am readus orele de fitness la “Roaba de cultura”, organizate impreuna cu World Class Romania.

Sambata, alaturi de Asociatia Neurocare participam la ‘Despre epilepsie, fara prejudecati!’, un dialog despre viata de zi cu zi a copiilor bolnavi de epilepsie. Dupa-amiaza ne-o petrecem dansand veseli si ascultand muzica de calitate, adusa de Cvartetul Capriccio.

Duminica ne distram facand tatuaje pe fructe, celor mici le spunem povestea Scufitei Rosii prin intermediul unui spectacol de teatru de papusi, dupa care invatam impreuna cum sa acordam primul ajutor, sub indrumarea SMURD . Pe seara dam startul proiectilor de film din parc, si ne uitam la filmul documentar ‘Valea Corlatului’.

Programul detaliat al weekend-ului 15 – 17 iunie este urmatorul:

Vineri:

  • ·          19:00 Bodycombat cu Gabriel Vasilescu (World Class)

Sâmbata:

  • ·         10:00 – 11:00 Pilates cu Andreea Belu (World Class)
  • ·         11:00 – 14:00 Despre epilepsie, fara prejudecati! – eveniment caritabil organizat de Asociatia Neurocare
  • ·         18:00 – 20:00 Dansuri irlandeze – Atelier creativ
  • ·         19:30 – Muzica din filme cu Cvartetul Capriccio

Duminica:

  • ·         17:00 – 19:00 Tatuaj pe fructe – Atelier creativ
  • ·         19:00 – 19:50 Scufita Rosie – Teatru de papusi
  • ·         20:00 – 21:00 Curs de prim ajutor SMURD
  • ·         22:00 Proiectie de film documentar: Valea Corlatului

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.