Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Teatrelli 28 octombrie – 1 noiembrie 2015

0

creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București vă invită în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015 la sala de spectacole Teatrelli – theatre, music and more, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7, pentru un program artistic variat cu piese de teatru și concerte pentru toate gusturile!

28.10.2015, ora 19:00
Spectacol de teatru: „2014: O Odisee Pământeană”

„2014: O Odisee Pământeană” este primul produs de teatru din România născut 100% din imaginația actorilor. Șase actori din diferite trupe de improvizație din București au pus la cale o creație colectivă care rămâne bătută-n cuie, când de obicei o scenă de improvizație nu se mai repetă niciodată. Regizorul Radu Dragomirescu a strâns un grup de improvizatori profesioniști cu care a stat în sala de repetiții cu camera de filmat, au jucat nenumărate scene, iar cele mai bune au intrat la scenariu și au format un spectacol întreg de teatru. De aici și mecanica piesei care este de sketch comedy, un concept cu totul nou pentru publicul român.

30.10.2015, ora 19:00
Spectacol de cabaret: „Mon Cabaret Noir” 

Vă invităm într-o mașină a timpului. Lăsați la intrare telefoanele mobile, rețelele sociale, mașinile și alte aplicații fără de care, aparent, nu mai putem trăi. Dar, mai ales, lăsați la intrare prejudecățile, politically correctness și falsa pudoare. Poftiți în nebunii ani ’20 ai secolului trecut, într-un spațiu al voluptății supreme: un cabaret berlinez, creat de Răzvan Mazilu.

31.10.2015, ora 19:00
Concert FIRMA: Halloween Acoustic Show 

Pentru seara de 31 octombrie 2015, FIRMA, una dintre trupele icon ale rockului alternativ românesc, a pregătit un show acustic de Halloween! Concertul face parte din seria ELECTRO Acoustic GARDEN și se va desfășura luna aceasta în sala Teatrelli.

01.11.2015, ora 19:00
Concert Alina Manole: „Fata cu luna pătrată”

Afis Alina Manole

Cu o muzică de poveste, reușind să transforme orice loc de concert într-o sală magică, cu subiecte tabu pe care le abordează mai ales cu ironie și umor, Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de liniile melodice, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil ce oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii.

Biletele pot fi achiziţionate de la sediul creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr.7, sau online prin reţeaua de bilete eventim.ro.

Casa de bilete:
Telefon: 0735 560 692

Luni, Marți: 11.00 – 19.00
Miercuri, Joi, Vineri: 9.30 – 19.30
Sâmbată, Duminică: 15.00 – 19.00

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România București FM, Zile și Nopți, Calendar Evenimente, Dor de Ducă, Bigcitylife.ro, IQool, România Pozitivă, PR Wave, 24FUN, Orașul meu, Bucharest Cultural Events, Ziarul Metropolis, TV City.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.