Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Nocturna muzeala la Muzeul National de Arta al Romaniei

0

Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) lanseaza vineri, 29 iulie 2016 programul Nocturna muzeala, urmand ca sediul central si muzeele subordonate sa fie deschise pana la orele 22.00 in ultimul week-end al fiecarei luni (vineri – sambata).

MNAR si muzeele satelit

In mod concret, vineri, 29 iulie, va putea fi vizitata Galeria Nationala si expozitia temporaraOglinzile Orientului, iar sambata, 30 iulie, Galeria de Artă Europeana si Muzeul Colectiilor de Arta (Calea Victoriei 111), Muzeul K.H. Zambaccian (Strada Muzeul Zambaccian, nr. 21 A), Muzeul Theodor Pallady (str. Spatarului, nr. 22). Ultima intrare in spatiile expozitionale se va face la ora 21.30.

De asemenea, sambata, 30 iulie 2016, incepand cu ora 20.00, in curtea de onoare a sediului central (Calea Victoriei 49 – 53), va fi organizata o dezbatere cu tema: Ce vrem sa fie MNAR?la care vor fi invitate sa participe personalitati din lumea cultural – artistica, organizatii non – guvernamentale etc., precum si cei interesati din randul publicului vizitator.

MNAR are prin pozitia sa urbana si infrastructura toate premisele pentru a deveni un spatiu viu, deschis comunitatii, care sa gazduiasca evenimente de cea mai inalta calitate, care sa dea publicului sentimentul ca institutia este aliniata unor bune practici internationale, ca face oficiul de vector de mare anvergura in conectarea la schimbul mondial de valori, a afirmat la conferinta de presa din data de 21 iulie 2016 Călin Stegerean, manager MNAR, care va modera dezbaterea de sambata seara.

Sensul acestei intalniri este legat de strategia muzeului privind angajarea unor consultari cu specialisti si publicul larg in privinta programelor culturale ale institutiei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.