Programul Noaptea Alba a Galeriilor, 11 iunie 2010

3

Vineri noaptea, 11 iunie 2010 ai treaba in oras! In Bucuresti se intampla Noaptea Alba a Galeriilor, editia 2010.
Concerte live, performance-uri, expozitii, ateliere deschise si spatii alternative. Aceasta este oferta de anul acesta la Noaptea Alba a Galeriilor.

PROGRAMUL NOAPTEA ALBA A GALERIILOR NAG#4
11 iunie 2010, Bucuresti

Noaptea Alba a Galeriilor / NAG#4 – 11 iunie 2010, 19h00- 04h00, Bucuresti

Viteza cu care circula informatia este adesea coplesitoare, succesiunea evenimentelor artistice bucurestene deasemenea. Noaptea Alba a Galeriilor / NAG#4 reuneste galerii si spatii alternative sub semnul aceluiasi eveniment! Un circuit ludic, liber prin 40 de locatii dedicate expunerii si promovarii artei contemporane in care expun peste 140 de artisti. Programul din acest an al evenimentelor va oferi publicului un tur de forta prin concerte live, performance-uri, expozitii, ateliere deschise si spatii alternative. Spatiul privat si spatiul public devin astfel un loc comun pentru Noaptea Alba a Galeriilor. In premiera, pentru acesta a 4 a editie in parteneriat cu Asociatia Green Revolution si cu sprijinul Raiffeisen Bank vom pune la dispozitia publicului biciclete pentru a parcurge turul nocturn al galeriilor. Pentru inscriere pe lista va rugam sa ne scrieti contact@noapteagaleriilor.ro

Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#4 este un proiect organizat de Asociatia EphemAir si Asociatia Collage City.Arta.Arhitectura cu sprijinul Raiffeisen Bank.

Programul evenimentelor si harta galeriilor in format PDF sunt disponibile si AICI.

via noapteagaleriilor.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.