Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Noaptea Alba a Galeriilor, 11 iunie 2010

3

Vineri noaptea, 11 iunie 2010 ai treaba in oras! In Bucuresti se intampla Noaptea Alba a Galeriilor, editia 2010.
Concerte live, performance-uri, expozitii, ateliere deschise si spatii alternative. Aceasta este oferta de anul acesta la Noaptea Alba a Galeriilor.

PROGRAMUL NOAPTEA ALBA A GALERIILOR NAG#4
11 iunie 2010, Bucuresti

Noaptea Alba a Galeriilor / NAG#4 – 11 iunie 2010, 19h00- 04h00, Bucuresti

Viteza cu care circula informatia este adesea coplesitoare, succesiunea evenimentelor artistice bucurestene deasemenea. Noaptea Alba a Galeriilor / NAG#4 reuneste galerii si spatii alternative sub semnul aceluiasi eveniment! Un circuit ludic, liber prin 40 de locatii dedicate expunerii si promovarii artei contemporane in care expun peste 140 de artisti. Programul din acest an al evenimentelor va oferi publicului un tur de forta prin concerte live, performance-uri, expozitii, ateliere deschise si spatii alternative. Spatiul privat si spatiul public devin astfel un loc comun pentru Noaptea Alba a Galeriilor. In premiera, pentru acesta a 4 a editie in parteneriat cu Asociatia Green Revolution si cu sprijinul Raiffeisen Bank vom pune la dispozitia publicului biciclete pentru a parcurge turul nocturn al galeriilor. Pentru inscriere pe lista va rugam sa ne scrieti contact@noapteagaleriilor.ro

Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#4 este un proiect organizat de Asociatia EphemAir si Asociatia Collage City.Arta.Arhitectura cu sprijinul Raiffeisen Bank.

Programul evenimentelor si harta galeriilor in format PDF sunt disponibile si AICI.

via noapteagaleriilor.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.