Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PROGRAMUL Festivalului Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, 2 – 11 oct

0

15 spectacole în competiție, 14 recitaluri actoricești de excepție în secțiunea ”One Drama” 2 premiere și un spectacol-eveniment = Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe

program maraton

Festivalul Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, eveniment care are drept scop promovarea artiştilor independenţi, revine cu ediția a cincea, și ne aduce spre delectare peste 30 de spectacole, dintre care 2 premiere, un spectacol invitat din Republica Moldova și un show-case cu momentele cele mai importante de la Gala Hop, din 2014 și 2015. Spectacolele au loc în cele mai cunoscute teatre indepedente, la Teatrul Național și la Teatrul Odeon.
„Anul acesta Maratonul adună la start 15 spectacole în Competiție (cele mai bune din ultima stagiune), 14 recitaluri actoricești de excepție în secțiunea ”One Drama” (unele spectacole reluându-se special cu această ocazie), 2 premiere și un spectacol-eveniment susținut de Compania Foosbook din Chișinău la Teatrul Național București”, spune Radu Popescu, directorului festivalului.

Cele două premiere sunt „Caged Bird. Freedom in progress”, un performance de Irinel Anghel, și „Testament” de Radu Popescu.
Alături de aceste producții, mai puteți urmări spectacolul invitat „Shakespeare pentru Ana”, din Chișinău, ȋn regia Luminiței Țȋcu.
Selecția spectacolelor care vor performa în cadrul Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe a fost realizată de juriul format din Monica Andronescu, Oltița Cîntec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrilă şi Cristina Rusiecki.

”Anul acesta selecția este foarte valoroasă. Dacă anul trecut am avut o serie de spectacole-eveniment care au inovat mult în formă, anul acesta, focusul artiștilor a fost pe dramaturgia contemporană, de multe ori legată de realitatea românească imediată. Suntem fericiți să avem la ediția din acest an alături de noi un juriu de premiere alcătuit din oameni care au sprijinit mult de-a lungul timpului mișcarea teatrală independentă, astfel încât sperăm ca Maratonul să fie o sărbătoare a teatrului, un ”moment împreună” al artiștilor indepedenți, de atâtea ori dezbinați de condițiile vitrege în care sunt nevoiți să își desfășoare activitatea”, mai spune Radu Popescu.

Biletele sunt disponibile ȋn rețeaua Eventim. Pentru informații privind achiziționarea acestora, accesați http://bfringe.ro/bilete
Ediția din acest an a Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe este organizată cu sprijinul ARCUB, UNITER şi a Ministerului Culturii.
Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe este un festival anual, organizat de Asociația TEATRUL.RO, care promovează mișcarea teatrală independentă, cu precădere producțiile neconvenționale și inovatoare, precum și spatiile de joc independente.

afis maraton

PROGRAMUL MARATONULUI TEATRULUI INDEPENDENT – BUCHAREST FRINGE

VINERI 2 OCTOMBRIE
Ora 19.00 unteatru
”Cinci ore cu Mario” de Miguel Delibes – cu Florina Gleznea – One Drama

Ora 20.00 Teatrul Act
”Cont(r)ACTe” de Mike Bartlett – Competiție

Ora 20.15 Teatrul de Artă
”Testament” de Radu Popescu – PREMIERĂ

SÂMBĂTĂ 3 OCTOMBRIE
Ora 18.00 unteatru
”Moscova-Petușki” de Viktor Erofeev – cu Richard Boznovski – One Drama

Ora 19.00 Godot Cafe Teatru
”Mizantropul” după Moliere – Competiție

Ora 21.15 Teatrul de Artă
”Dureri Fantomă” de Vasili Sigarev – Competiție

DUMINICĂ 4 OCTOMBRIE
Ora 18.00 unteatru
”Hotel” de Eugen Jebeleanu – Competiție

Ora 19.30 Teatrul Odeon
”Eu. O casă de păpuși” după Henrik Ibsen – Competiție

Ora 20.00 Teatrul Act
”Absolut!” după Ion Creangă – One Drama

Ora 21.30 Godot Cafe Teatru
”Box FM” de Radu Iacoban – Competiție

LUNI 5 OCTOMBRIE
Ora 19.15 Teatrul de Artă
”Kean” după J.P. Sartre și Shakespeare – Competiție

Ora 20.00 TNB – Sala Mică
„Shakespeare pentru Ana” – Foosbook – Chișinău – Spectacol Invitat – Eveniment

Ora 21.00 unteatru
”La țigănci” după Mircea Eliade – Competiție

Ora 22.00 Teatrul LUNI, Green Hours
”Copii răi” de Mihaela Mihailov – Katia Pascariu – One Drama

MARȚI 6 OCTOMBRIE
Ora 19.00 Teatrul LUNI, Green Hours
”Cabaretul Cuvintelor” de Matei Vișniec – Competiție

Ora 20.00 M.Ț.R., Clubul Țăranului
”În 4D” de Alexa Băcanu – Competiție

Ora 21.00 unteatru
”Sfârșit. Work in Progress” de Robert Bălan – One Drama

Ora 22.15 Teatrul de Artă
”Ashes Afar” de Andreea Borțun – Competiție

MIERCURI 7 OCTOMBRIE
Ora 19.00 Teatrul LUNI, Green Hours
”ALS – Act Like School” de Radu Horghidan – Competiție

Ora 20.00 Teatrul de Sufragerie
”9 grade la Paris” de Peter Kerek – Alina Berzunțeanu – One Drama

Ora 21.15 Teatrul de Artă
”Provizoriu” de Raul Coldea și Petro Ionescu – Competiție

JOI 8 OCTOMBRIE
Ora 19.30 Teatrul LUNI, Green Hours
”G.O.D.” după Eric Bogosian – Toma Dănilă – One Drama

Ora 21.15 Teatrul de Artă
”Hess” de Alina Nelega – Nicu Mihoc – One Drama

VINERI 9 OCTOMBRIE
Ora 19.00 Godot Cafe Teatru
”Freak Show” de Florin Piersic Jr. – cu Florin Piersic Jr. – One Drama

Ora 20.00 Teatrul LUNI, Green Hours
”Aleargă!” de Ana-Maria Sandu – One Drama

Ora 21.15 Teatrul de Artă
”Cum am mâncat un câine” de Evgheni Grișcoveț – Theo Marton – One Drama

SÂMBĂTĂ 10 OCTOMBRIE
Ora 15.00 Godot Cafe Teatru
”Iluzii” de Ivan Vîrîpaev – Competiție

Ora 19.00 unteatru
”Amalia respiră adânc” de Alina Nelega – One Drama

DUMINICĂ 11 OCTOMBRIE
Ora 15.00 Godot Cafe Teatru
”Secretul Fericirii” de Alexandru Popa – Competiție

Ora 17.00 unteatru
”Caged Birds. Freedom in Progress” – performance Irinel Anghel – PREMIERĂ

Ora 18.00 C.N.D.B.
”Dance a Playful Body” de Andreea Novac – One Drama

Ora 20.15 Teatrul de Artă
Festivitatea de Premiere. Show-case ”Best of GALA HOP!” – Eveniment

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.