Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul Festivalului culturii indiene Namaste India / 9 -16 octombrie 2010

1

Primul festival din Romania dedicat culturii indiene, „Namaste India” se va desfasura intre 9 si 16 octombrie 2010.

Programul Festivalului culturii indiene Namaste India

Gala Extraordinară a muzicii şi dansului indian Namaste India

Sâmbătă, 16 octombrie 2010 Sala Rapsodia a Teatrului Ion Creangă, Strada Lipscani, nr. 53, Bucureşti, 19 – 21.30, cu o pauza de 15 minute (ceai oferit de Ramayana Café)

Colaj de momente muzicale şi coregrafice după un scenariu teatral, gala “Namaste India” aduce, prin artiştii români şi indieni, India clasică şi modernă în România. Festivaluri, tradiţii, călătorie…evocate de povestea care structurează spectacolul: o vizită la un muzeu indian al figurilor de ceară.

Muzica de sitar, dinamismul dansului Bollywood, melodiile din cele mai îndrăgite filme, graţia dansurilor clasice, folclorice şi devoţionale se împletesc cu versuri de Tagore, sărbătorind la superlativ incredibila diversitate geografică, istorică, lingvistică şi religioasă a Indiei.

Cadrul cald şi plăcut al Galei invită spectatorii să se considere parte a evenimentului, ieşind astfel din atmosfera convenţională a unei manifestări de acest gen. Povestea din spatele poveştii contribuie din plin la frumuseţea tulburătoare a unei seri indiene in Bucureştiul anului 2010 iar pauza dintre cele două momente ale spectacolului e prilej de socializare şi relaxare în aroma îmbietoare a ceaiului oferit de Ramayana Café.

Artişti: Turya Classical, Carmen Pesantez, Naliny, Allegretto, DansAs, Sapnaa, Adina Galani, Claudia Ignat, Ionela Petcana, Grupul Shakti, Akhilesh Arya, Alexandra Roşu, Srishti Sinha, Mădălina Coman şi Cristina Şerban, Diya. Preţ/bilet: 35 lei

Biletele s-au pus în vanzare pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, Magazinul Diverta din Unirea şi Casa de bilete a Salii Rapsodia (Lipscani, nr 53) Cu sprijinul: Cartel Alfa, Fundaţia Coresi, Studioul de teatru şi film european Valentin Stanciu Ltd.

Detalii pe namasteindia.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.