Programul de voluntariat „LeadME”

0

Pentru a deveni realitate, visele frumoase trebuie impartasite cu toti cei din jur. Povestea LeadME continua incepand de astazi odata cu inscrierile in modulul III.

DEADLINE inscrieri: 20 februarie
Desfasurare modul: martie-iunie 2016, 2h/saptamana

Completeaza formularul de mai jos si inscriete-te pentru 3 luni de jocuri,zambete si prietenii!

https://docs.google.com/forms/d/1GvEKbj3Btfb6gqJOTkrhpy3LKAn1ylI3CW–XE8oM-A/viewform

3d9ae9_aaec86a46aa747f28656d2bd641ad164

Programul de voluntariat „LeadME” inseamna fericire, o spitalizare mai placuta, o comunitate frumoasa de voluntari si multe fapte bune.Voluntarii nostrii aduc veselie, joaca, zambete si prietenie in saloanele din spitalul Obregia, sectia de neurologie pediatrica, fiecare cate 2h/saptamana dupa propriul program.

Ce inseamna pentru noi LeadME?

Aventurile din Orasul-Spital sunt despre ei- copii pentru care frica de spital a disparut acum prea mult timp, despre cei care vin aici mai des decat si-ar dori, despre cei care isi petrec copilaria intre tratamente, saloane si uneori jocuri. Despre ei, copii-fluturi si despre prietenii lor- voluntarii, care raspundesc culori si bunatate in lumea intreaga.

Andrei Borcan, despre LeadME:

“Am inteles ca forta lor, a copiilor, nu vine decat din speranta. Speranta care, pentru noi, e un cuvant mare, uneori o iluzie, ceva de care am ajuns sa fugim. Uneori, uitandu-te in ochii cuiva care nu te vede, poti surprinde fericire.”

“Curiozitatea m-a manat spre LeadME, iar umanitatea m-a tinut aici”

Alexandra Dragulinescu:

“Tot acest program a fost precum unul dintre multele puzzle-uri pe care le-am rezolvat cu cei mici. Piecare piesa care se potrivea, insemna bucurie, extaz sau poate suferinta”

Ne gasiti pe pagina de facebook: sau pe site, http://officeleadme.wix.com/programul-leadme , unde ne puteti urmari activitatile, iar daca aveti intrebari, ne puteti scrie la adresa de mail officeleadme@gmail.com.

Daca programul nu va permite sa deveniti voluntari, insa vreti sa ne ajutati, ne puteti scrie sa ne propuneti orice idee sau colaborare, donatie de creioane colorate, jocuri sau alte materiale, organizarea diferitelor ateliere de teatru/ lucru manual la spital.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.