Programul de leadership pentru promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii / 12-14 februarie 2010

0

Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” in parteneriat cu Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania organizeaza, intre  12-14 februarie, un program de instruire pe tema implicarii actorilor sociali în promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii pentru grupurile vulnerabile.

Programul de leadership cuprinde 4 module de instruire si se adreseaza unui numar de 20 femei rome si nerome, membre de sindicat.

Acest program isi propune sa dezvolte cunostintele si abilitatile participantelor pentru a adresa problemele femeilor rome pe piata muncii dar totodata si pentru a creste implicarea femeilor in sindicate. Elementul de noutate al acestui program il constituie curricula de curs adaptata in functie de profilul ocupational al femeilor.

Mai multe informatii pe stiriong.ro

Principalele obiective ale Agentiei „Impreuna” sunt dezvoltarea comunitatilor de rromi si a proceselor de dezvoltare, in contextul drepturilor civile, sociale, politice si economice precum si dezvoltarea relatiilor de cooperare si parteneriat cu asociatii private, publice, nationale si internationale, specializate in cercetarea si implementarea programelor sociale pentru rromi. (via agentiaimpreuna.ro)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează